Hangi Haberleri

Hangi Haberleri

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

MTA diri fay haritası ile güncel durum paylaşıldı

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından yayımlanan diri fay haritasıyla birlikte, diri fay hattı üzerinde yer alan ve deprem riski taşıyan İzmit, Gölcük, Karamürsel ve Kaytazdere geneli için acil olarak hangi önlemler alınacak.

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük toplanma alanlarının adresleri

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük'te hangi yerlerin toplanma alanı olacağı AFAD tarafından belirlendi. İşte o toplanma alanları

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Kocaeli genelinde başta Karamürsel, Gölcük, Değirmendere, Başiskele, İhsaniye, İzmit, Maşukiye, Derince, Körfez, Gebze, Dilovası, Halıdere, Körfez ilçelerinde her gün nöbetçi olan eczaneler.

Cumhuriyet Başsavcılığı İlçede en çok işlenen suçları açıkladı

Karamürsel’de en çok hangi suçlar işleniyor işte yanıtı. Kocaeli Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı 2021 yılı faaliyet raporunda Karamürsel’de en çok işlenen suç türleri yayınlandı.

NÖBETÇİ ECZANE HANGİSİ

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

2022 Karamürsel'in mahalle mahalle nüfus artışı

İşte Karamürsel’in mahalle mahalle nüfusu! Karamürsel’in en kalabalık mahallesinin hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Karamürsel Kocaeli Nöbetçi Eczaneler - SÜREKLİ GÜNCEL

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük toplanma alanları

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük’te hangi yerlerin toplanma alanı olacağı AFAD tarafından belirlendi. İşte o toplanma alanları

DİKKAT BU YOLLAR KAPANDI

Karamürsel’de yapımı devam eden Dalçık Projesi kapsamında yapılan yol çalışmalarında, bir dizi yeni tedbirler alındı.

KOCAELİ GENELİ KORONA VİRÜS VEFAT SAYISI

A Haber hangi ilde kaç kişinin korona virüsten vefat ettiğini açıkladı.

Erdoğan resmen duyurdu! 4 gün sokağa çıkma yasağı açıklandı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Eczanelerde maske yok!

Her gün 50 kişilik maske gönderilmesi nedeniyle, vatandaşlar eczanelerde maske bulamıyor.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Yalova, Karamürsel, İzmit ve Sakarya istikametlerinde bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatili nedeniyle Yalova ile Karamürsel istikameti ve Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Kadir Gecesi yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir?

Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Müslümanlar, bin aydan ve dolayısıyla bir ömürden daha hayırlı olan mübarek geceyi ibadet ve dualarla geçirecek.

Sandık görevlisi paraları ne zaman ödenecek? Hangi bankadan alınacak?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim paraları hangi bankadan nasıl alınır sorusuna dair araştırmalar sürüyor. Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar?

15 Tatil nezaman hangi gün ? Tarih

Peki bu sene sömestr tatili ne zaman başlayacak? Aileler ve velilerin günler öncesinde plan yapması sebebiyle 15 tatilin hangi tarihte başlayacağı merak konusu oldu.

Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi bugün saat kaçta başlayacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bu akşam yapılacak, büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki çekiliş saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Emeklilere çifte müjde !

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor 2019? Emeklilerin banka promosyonu ne kadar olacak?.

8720 SMS Numarasından Gelen SMS – Mesaj Kimden Geliyor?

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağıdır

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Karamürsel'de seçime büyük ilgi

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar seçimlere büyük ilgi gösterdiler.

Halıdere ve Ereğli'de meyve bahçelerine ayı girdi

Halıdere ve Ereğli'de 3 ayrı meyve bahçesine giren ayı paniğe sebep oldu. Herhangi bir vatandaşa zarar vermeyen ayı çok sayıda kiraz ağacını parçaladı

Berat Kandili'nde hangi dualar edilir? Nasıl ibadet yapılır?

Müslüman dünyası için büyük önem taşıyan Berat Kandili'nde hangi dualar okunur? Kandil günü nasıl ibadet edilir? 2018 Berat Kandili'ne özel tüm detayları

15 Temmuz Milli İrade Destanı tiyatro oyunu 'DESTAN'a davetlisiniz

"15 Temmuz Milli İrade Destanı" adlı oyun yazma yarışmasında birinci gelen ve ilk kez Kocaeli Şehir Tiyatroları'nda.

Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları 2018 sorgulama ekranı

Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama motoru, büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. 61 milyonluk ikramiyenin yanı sıra, 10 ve 5 milyon liralık ikramiyeleri de merak eden bilet sahipleri, bir yılbaşı klasiği olan tam ve sıralı listelerin öncesinde 2018 Milli Piyango bilet sorgulama ekranını kullanacak. Peki, amorti ve son iki rakamına göre kazandıran numaralar hangileri oldu? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama motoru...