Hastaneler Haberleri

Hastaneler Haberleri

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

Kocaeli genelinde virüs hızla yayılıyor!

Son günlerde yaygın olarak grip şikayetleri artmış durumda. Hastanelerin acil servisleri, hastalarla dolup, taşıyor

Yarın okullar tatil mi? Hastaneler, PTT ve bankalar açık mı?

Bu yıl 31 Aralık, pazartesi gününe denk geliyor. 1 Ocak yılbaşı tatilinden bir önceki gün olan 31 Aralık 2018'de okullar, hastaneler, PTT, eczaneler, kargolar ve bankalar açık mı?

Acemi Kasaplar Hastaneleri Doldurdu

Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Salı gününden itibaren okullarda satışı yasaklanıyor

Okul kantinlerinde ve hastanelerde satılamayacak, buralarda ürünlerin reklamı yapılamayacak.

KAMU HASTANELERİ BAŞKANI HASTANEYİ ZİYARET ETTİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel Durmaz Karamürsel Devlet Hastanesinde değerlendirme ziyaretinde bulundu.

Son Dakika: Gaziantep'te patlama: Yaralılar var

Binanın giriş kapısının yerinden söküldüğü patlamada dumandan etkilenen 10 kişi ile yaralanan 1 kişi, hastanelerde tedaviye alındı.

Diyarbakır'da 25 asker zehirlenme şüphesiyle hastanelerde!

Diyarbakır'da akşam yemeği yedikten sonra zehirlenme belirtileri gösteren 25 asker ambulanslara Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi nihayet büyütülüyor

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi hastane ek hizmet binası Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı.

Karamürsel Devlette Odalar Yenilendi

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modern açılışların bir yenisi daha eklendi.

Karamürsel Devlet’te çapraz denetim

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi’nde çapraz denetim yapıldı Kaynak: Karamürsel Devlet’te çapraz denetim

Karamürsel Devlet Hastanesi Özel Hastanelerden Daha Güzel olacak

Hastanedeki tüm yataklı servisler Sağlık Bakanlığı kalite standartlarına göre yeniden düzenleniyor. Yeni haliyle tüm hasta odaları LCD televizyon, buzdolabı

Karamürsel Devlet Hastanesi Denetlendi

Hastanemizin yoğun bakım, acil servis ve diyaliz birimleri, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Özellikli Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından

Zehirlenme İçme Suyuna Bulaşan ‘NOROVİRÜS’ Neden Olmuş

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde, 32 bin kişinin zehirlenme şikayetiyle hastanelere başvurma nedeninin Ceyhan Nehri'nden içme suyu şebekesinin keson kuyularına norovirüs bulaşmasından kaynaklandığı açıklandı.

Dr. Ünal Küçükyılmaz Oral'ı Ziyaret Etti

Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

Altınkemer'de Korkunç Kaza

Korkunç kaza, Kaza'da yaralılar hastanelere götürüldü.

DEVLET HASTANESİNE 2 YENİ DOKTOR ATANDI

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, ilçemize 2 yeni hekimin atandığını açıkladı.

BANKADAN ATLAYAN 4 KİŞİ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bu akşam saat 17:00 sıralarında gölcük halk bankasına giren soyguncu banka çalışanlarını rehin almıştı rehin alınanlar saldırganın bir anlık dikkatsizliği neticesinde kaçmayı başardıkları belirtildi.Bu esnada panik yaparak bankanın 2.katından atlayan İbrahim F., Meral E. Havva Ç. olmak üzere 4 kişinin ayaklarından yaralandığı yaralılardan 3 tanesi gölcük devlet hastanesine kaldırılırken 1 kişinin durumunun kötü olduğu izmit'te özel bir hastanede ameliyata alındığı bilgisini veren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ŞENOL ERGÜNEY yaralıların hiç birinin hayati tehlikesi olmadığını ve gerek Gölcük gerekse Kocaeli genelinde bütün hastanelerde önlem alındığı bilgisini paylaştı.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ METİN BALATLI BASIN AÇIKLAMASI

Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları teröre karşı tek ses tek yürek Karamürsel Devlet Hastanesi çalışanları ülke genelinde sağlık personeline ve hastanelere yapılan terör eylemlerine karşı tepki göstermek amacıyla hastane önünde basın açıklamasında bulundu.

KARAMÜRSEL'DE DEHŞET DOLU TRAFİK KAZASI YARALILAR

Karamürsel'de saat 17:15 sularında beton yol izmit istikametinde çok aşırı hızlı giden ve yolda makas atan bir kişi az daha katliam yapıyordu. Hurdaya dönen araç bir anda yanmaya başladı çevre esnaf hemen yangın tüpleri ile aracı söndürdü kazaya sebebiyet veren şöför bu kargaşada kaçmayı başardı.Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi. Ayrıntılar ve fotoğraflar birazdan.....

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi

Hastaneler arası futbol turnuvasında Karamürsel Devlet fırtına gibi limizde bulunan sağlık kuruluşlarının katıldığı ‘7. Geleneksel Sağlıkçılar Futbol Turnuvası’ büyük bir katılımla başladı. 15 farklı kurumdan 24 takımın yarıştığı turnuvada oldukça heyecanlı başladı. Kocaeli’de bulunan sağlık kuruluşları arasında organize edilen futbol turnuvası geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla start aldı.

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Ekipmanlar Alınacak

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan bu toplantıya Saha Koordinatörü Necdet Filiz, Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve 15 sağlık tesisinin hastane yöneticileri katıldı. Mart ayında yapılan toplantı kararlarının değerlendirilmesinin ardından yoğun gündemle başlayan toplantı, oldukça verimli geçti. Sağlık Tesisleri Verimlilik Karne Gösterge Kartları RV05 tanıtımı, yoğun bakım ve acil servis planlamaları, sağlık tesislerimizde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanımı, mali hizmetlerde gelir ve gider bütçeleri ve tahakkukların muhasebeleştirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Sağlık tesisleri arasında uygulama birliğinin sağlanması, tıbbi cihaz ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesi ve tedariki için yapılan çalışmalar sonucunda; Kocaeli’deki hastanelere son sistem Göz Sağlığı ve Hastalıkları Tıbbi Cihazları ile ekipmanlarının alınması kararlaştırıldı.

Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Fidan Dikti

Kocaeli’de izcilik ve çeşitli spor alanlarında aktiviteler yapan Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü ile ÇEKÜD’ün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kandıra Sarışeyh mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi alanında “Bir Fidan Bin Hayat” kampanyası kapsamında fidan dikme programı düzenlendi. Programa Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şenol Ergüney’in yanısıra Kocaeli Bilim Kültür ve Sanat Derneği , Mahmut Esad Coşan Camii Derneği, Karamürsel Alp Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği, Gölcük Kültür ve Çevre Derneği, Gölcük Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Kocaeli Hanımlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği , Gölcük Arife Hanım Çevre ve Dostluk Derneği, Başiskele Reyhan Hanımlar Çevre ve Kültür Derneği ve Körfez Petek Hanımlar Derneği üyeleri katıldı.

Milletvekili Aday Adaylarından Yıldırıma Ziyaret

Milletvekili Aday Adaylarından Yıldırıma Ziyaret Genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekilliği için aday adayı olan Kamu Hastaneleri Birliği Eski Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ve İZGAZ Eski Genel Müdürü İmad Erdoğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili aday adayları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın çalışmalarını beğenerek takip ettiklerini belirterek, Karamürsel’in Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Karamürsel Devlet Hastanesinin Eksikleri Gideriliyor

Karamürsel devlet hastanesinin sorunları ile ilgili olarak Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Karamürsel Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sorunları tespit etti, çözüm için gerekenlerin ivedilikle yapılacağını söyledi.