Hayır Haberleri

Hayır Haberleri

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Yine kadın cinayeti! Karamürsel'de toprağa verildi

Kocaeli Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu olan Sibel Kayman’ın cenazesi ailesi tarafından Karamürsel ilçesi Çamçukur Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Karamürsel 41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun

41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun. Karamürsel Anaokulu öğrencileri, ‘Orman Haftası’ için düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları bir dizi gösterilerinin ardından okullarının arka bahçesine fidan dikerek haftayı kutladı.  

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Karamürsel halkı ormanlarını talan ettirmedi!

Karamürsel'e yapılacak taş ocağı ve orman katliamına mahkeme engeli. Bursa'ya yapılacak olan Karadere ve Kınalı Barajları'nın inşaatında kullanılmak üzere Karamürsel'de yapılacak olan taş ocağını mahkeme iptal etti.

Halit Can savaşlara tepki göstermek için yollara düştü

Karamürsel'den ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.

Kadına şiddete karşı 5 bakanlık devrede!

81 ilin valiliklerine gönderildi! Türkiye’nin kanayan yarası olan kadına şiddete karşı 5 bakanlık devreye girdi.

Geleneksel 'Askıda Ekmek' uygulamasına yoğun ilgi

Geleneksel 'Askıda Ekmek' uygulamasına koronavirüs krizi nedeniyle ilgi arttı.Veren el ile alan elin birbirini görmediği dayanışma, Bağcılar Belediyesi tarafından da 90 fırında yaşatılmaya devam ediyor.

Hüseyin Aksoy Karamürsel'in sorunlarını dinledi

Vali Hüseyin Aksoy, Karamürsel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında muhtarlarla bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti, mahallelerin sorunlarını dinledi.

Kadir Gecesi yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir?

Kadir Gecesi'nde yapılacak ibadetler ve okunacak dualar nelerdir? Şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Müslümanlar, bin aydan ve dolayısıyla bir ömürden daha hayırlı olan mübarek geceyi ibadet ve dualarla geçirecek.

Hayırsız oğlu evden kovunca kendini denize attı

Gölcük'te, iddiaya göre oğlunun evden kovmasını içerleyen 80 yaşındaki G.Ç. isimli kadın kendini denize attı. Sahilde bulunan vatandaşlar denize atlayarak G.Ç.'yi kurtardı.

Karamürsel CHP'den hayırlı olsun ziyareti

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nuran Genç, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Serpil Yılmaz 2019'a sağlam adımlar ile ilerliyoruz

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Başkan Karaosmanoğlu’ndan, Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binasında

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan'dan Karamürsel İlçe Müftüsüne ziyaret

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, Karamürsel İlçe Müftülüğüne atanan Mehmet Vefa Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım'dan yeni valimize hoş geldin ziyareti

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kadir gecesi ne zaman? İşte en güzel Kandil mesajları ve duaları

Ramazan ayında heyecanla beklenen "Bin aydan daha hayırlı olduğu" vurgulanan Kadir Gecesi dua ve ibadetlerle bu akşam idrak edilecek.

Bugün 2017 Kadir Gecesi mi? Kadir Gecesi ne zaman işte detaylar

Bugün 2017 Kadir Gecesi m? İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, çarşambayı perşembeye bağlayan gece idrak edilecek.

Sandığımdan Evet mi yoksa Hayır mı çıktı? (Referandum Halk Oylaması)

Oy kullandığınız sandığınızdan Evet mi yoksa Hayır mı çıktı? sandık sonuçlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Referandum sonuçları (2017 halk oylaması sonuçları)

18 maddelik Anayasa değişiklik teklifi bugün halk oylamasına sunuldu. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sayıma geçildi. Şu anda sandıkların yüzde 98,9'u açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Referandum sonucu milletimize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

YSK: Mühürsüz pusula ve zarflar da…

YSK, mühürsüz oy pusulalarının da geçerli olması konusunda karar aldı.

Karamürsel'de Oyların Tamamı Sayıldı, işte sonuçlar

"Karamürsel’in tamamında, oy sayım işlemi sona erdi. Oyların tamamı sayılırken, referanduma katılım yüzde 86.34 oldu.

Evet ve Hayır orantıları değişiyor

2017 Referandum Halk oylaması sonuçları Karamürsel'de belirlenmeye başlandı.

Karamürselde Sandıklar Açıldıkça Dengeler Değişiyor

Referandum halk oylamasında Karamürsel'de sandıklar açılmaya başlandı.

16 Nisan Anayasa Referandum Oylaması Canlı Takip

16 Nisan Anayasa Referandumu sonuçları en hızlı şekilde Karamursel.Tv adresinde olacak.