Hır Haberleri

Hır Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Kocaeli Genelinde (EDS) Cezaları Bugün Başlıyor

Kocaeli'nde araç kullanıcılarına önemli bir uyarı! Şehir genelinde hız sınırları, kırmızı ışık ihlalleri ve park kuralı ihlallerini denetlemek amacıyla kurulan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS), artık cezai işlem uygulamaya başlayacak.

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

KO-MEK'ten İmam ve Müezzinlere Ses Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), Karamürsel'de imamlar ve müezzinler için hitabet ve ses eğitimi vermeye başladı

Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahir Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Kimya Fabrikasındaki Yangın Kontrol Altına Alındı

Karamürsel'den dahi görünen dumanlarıyla endişe yaratan yangın, ancak bu sabah itibariyle söndürülebildi.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma: Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.