Huzur Haberleri

Huzur Haberleri

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği yarışma sonuçları

Karamürsel Belediyesi’nin “Huzurun Başkenti Karamürsel” sloganıyla düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı.

KARAMÜRSEL EMNİYETİ AYLARDIR SAHİPSİZ

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü son yılların en sıkıntılı süreçlerini yaşıyor. Geçtiğimiz dönemlerde çok kısıtlı personel ile ilçe genelinde huzur sağlayan emniyet müdürleri mum ışığı ile aranıyor.

Magandalar Karamürsel sahilde huzur bırakmıyor!

Karamürsel sahilindeki Çınar Caddesi’ne beton kasis konulması isteniyor. Vatandaşlar, bu cadde üzerinde hız yapan araçlardan artık bıktık usandık.

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

VATANDAŞ YETER ARTIK DEDİ! DEREDEN PİSLİK AKIYOR!

Karamürsel’de uzun bir zamandır kapılarının önünden akan dereden çıkan koku ve iğrenç görüntü nedeni ile mağdur olan vatandaşlar yetkililere seslendi.

Yeni yıla en huzurlu Karamürsel girdi

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, ilçede huzur ve sükûnetin sağlanması için alınan önlemleri bizzat yerinde inceledi.

Fatma Kaplan Hürriyet, Atatürk'e söz verdi!

Kocaeli'nde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit belediye başkanı olmadan önce Atatürk'ün manevi huzurunda söz verdi.

Başkan Yıldırım'dan Polis Haftası ziyaretleri

Türkiye'nin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 173 yıl dönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Karamürsel'de de düzenlenen törenle kutlandı.

Karamürsel Emniyet okul çevrelerinde kuş uçurmuyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ilçe genelinde, "Eğitim'de Güvenlik" uygulamalarına devam ediyor.

Ahmet Narinoğlu'ndan polis kontrol noktasını ziyaret etti

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 2018'e Karamürsel'in huzur ve güven içinde girmesi için alınan önlemleri yerinde denetledi.

Karamürsel 2018 Yılına huzurla girdi

Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin tarafından 12 Kontrol noktası ve 45 Polis ile alınan önlemler sayesin'de Karamürsel 2018 Yılına huzurdolu girdi.

Kocaeli Valiliği'nden Önemli Açıklama

Kocaeli Valiliği tarafından ilimizde yılbaşının huzur ve güven ortamında geçirilmesi için bir takım güvenlik önlemleri alındı

Karamürsel'de polis ekiplerinden “Huzurlu Pazar” uygulaması

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karamürsel Cuma  pazarında yankesicilik olaylarının önlenmesine yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Karamürsel'de HUZUR Operasyonu

Kocaeli Karamürsel'de İlçe Emniyet ve İlçe Jandarmaya bağlı 30 ekip 132 personel ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 1113 kişiye gbt sorgulaması yapılırken...

Karamürsel Emniyet'in Huzur operasyonunda ceza yağdı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 02.06.2017 günü ve 22.00-01.00 saatleri arasında Karamürsel genelin'de yaptığı kumar ve tombala uygulamasın'da 7 iş yeri ve 119 şahıs

Karamürsel'de huzur operasyonları arttırıldı

Karamürsel ilçesinde huzur uygulaması yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, okul çevrelerinde ve ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri alarak asayiş uygulaması yaptı. Çalışma kapsamında 49 motorlu araç kontrol edildi ve 128 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamada, üzerinde 1 gram bonzai bulunan şüpheli M.A'nın (26) gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

Huzur Türkiye-4 Operasyonunda 1317 Kişi Yakalandı

Huzur Türkiye-4 operasyonu kapsamında yapılan çalışmalar meyvalarını verdi.

Türkiye genelinde 'Huzur operasyonu'

Türkiye genelinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı 13 bin 92 ekip, 71 bin 284 personelin katılımıyla 7 bin 266 hassas noktada "Huzur Türkiye-4"

Karamürsel Emniyet göz açtırmıyor

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ortaklığında düzenlenen “Türkiye Güven-Huzur (3)” uygulamasında Karamürsel'de de gerçekleştirildi.