I Haber Haberleri

I Haber Haberleri

Kanyon bir anda alev topuna döndü

Karamürsel Amerikan mahallesinde korku dolu anlar. Olay gece Kayacık mahallesi İnönü caddesi, Zevkin Cafe yakınlarında meydana geldi. 22 AOB 498 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sahil yolunun ortasında bir anda alev topuna döndü.

Karamürsel’de yeni komisyonlar belirlendi

CHP’nin hem başkanlığı ve hem de meclis çoğunluğunu elde ettiği Karamürsel Belediyesinde ilk meclis toplantısı yapıldı. Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşan yeni başkan Ahmet Çalık, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.  

Doğan Çitil, herkesi davet etti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, belde halkını önemli bir etkinliğe davet etti.

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Kocaeli Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 11 Mart 2024 Pazartesi itibariyle mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan duyuruya göre:

Karamürsel CHP meclis üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Ali Babacan Karamürsel'de esnafı ziyaret etti

Ali Babacan Ziyaret Ediyor: Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

SON DAKİKA HABERİ: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Son dakika haberi! Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Yılın ilk toplantısını yapan PPK, politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Büyükakın ve Talus Ankara'da

AK Parti Kocaeli'de İlçe Belediye Başkan Adayları İçin Kritik Görüşme: Büyükakın ve Talus Ankara'da

Su faturaları kışın bile can yakmaya başladı

Kışın ortasında bile gelen su faturaları can yakmaya başladı.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

BTP Karamürsel'de belediye başkan adayı çıkardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hasan Sevim'in liderliğinde devam eden çalışmalarını sürdürüyor.

Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yunus Katı, çalışan gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Katı

Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, adaylık sürecindeki etkinliklerini sürdürüyor.

Dikkat! Yol çökmeye başladı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki Çam Sokak'ta meydana gelen toprak kayması, yolun güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyor.

İlyas Özmen, sağlıkta yaşanan büyük skandalı gündeme getirdi

Karamürsel Tv. Köşe yazarlarımızdan bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas Özmen yine gündeme getirdiği bir skandal bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İşte detaylar...

Samet Demirci; sorunları birlikte çözeceğiz

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor.

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.  

Yunus Katı 2024 Yeni yıl mesajı

Ülke olarak çok acı bir yılı geride bırakıyoruz, yeni yılda; şehitlerimizin olmadığı, depremlerin yaşanmadığı, Müslümanların acı çekmediği