Ibrahim Haberleri

Ibrahim Haberleri

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Günün en acı haberi! Daha 14 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Halıdere Spor Kulübü başkanı İbrahim Altuntaş'ın biricik kızı Tuğçe Nur Altuntaş geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Karamürsel çarşının sevilen siması KARAGÖZ vefat etti

Karamürsel çarşı merkezinin sevilen simalarından "KARAGÖZ" lakabı ile tanınan ve neşeli kişiliği ile sevilen İbrahim Ak vefat etti.

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Karamürsel bıçaklı kavga bir kişi öldü

Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim

Eski başkanlar Karamürsel'de bir araya geldiler

Ak Parti’nin 12 eski ilçe başkanı bu kez Karamürsel’de bir araya geldi. Bugün bir çoğu farklı görev iş hayatında olan 12 eski ilçe başkanının ziyaret trafiği devam ediyor.

Karamürsel bir ağabey daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından ve sevilen İbrahim Akbaba hayatını kaybetti.

Köpeklerden kaçan küçük çocuk ölümden döndü

Karamürsel’de başıboş gezen köpeklerin saldırdığı küçük çocuk kaçarken ölümden döndü.

Milli Eğitim’de müdürler değişiyor mu?

Kocaeli genelinde 5 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarında köklü değişim yaşanacağı dile getiriliyor.

Engelliler Birliği'nden Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ne ziyaret

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanvekili İbrahim İşçi ve beraberindeki yönetim,  Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

İBRAHİM ÖZDEMİR GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan ilçede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İbrahim Özdemir geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Kocaeli genelinde pide fiyatları belli oldu !

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı düzenlediği basın açıklamasında pide fiyatlarını açıkladı.

KORUMA FABRİKASI ARSALARINA DEFİNECİLER DADANDI!

Kocaeli Derince ilçesinde faaliyet gösteren “KORUMA” fabrikasının sahiplerinin bu sıralar başı defineciler ile dertte.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Karamürsel İtfaiye Müfreze Binası hizmete girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’nin ilçelerine itfaiye için yeni hizmet binaları yapıyor. İtfaiyecilik mesleğinde olaylara en kısa zamanda müdahale etmek can ve mal kaybı risklerini önlemek amacıyla

Karamürsel'de yüzme havuzu hizmete açıldı

Karamürsel'de yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu, törenle hizmete açıldı.

Karamürsel Belediyesi açıklama yaptı

Karamürsel'de yapımı tamamlanan ve İlçe halkına büyük bir imkan sağlayacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

Karamürsel'de Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu !

Kayacık Mah. Halil İbrahim Erdem Sok. Kalıcı konutlarda ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet mensupları.

Genel Sekreter İlhan Bayram’ın verdiği bilgiler çarpıtıldı mı?

Karamürsel Köprülü Kavşağı’na 545 kazık çakıldığı Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın yapmış olduğu açıklamanın gerçeği yansıtmadığı dile getirildi.

Karamürsel yüzme havuzunda son viraja girildi

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor.

KARAOSMANOĞLU KARAMÜRSEL'İN KÖYLERİNİ gezdi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de köyleri gezdi ve köylülerle sohbet etti.