Idareci Haberleri

Idareci Haberleri

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

İBRAHİM ÖZDEMİR GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de uzun yıllar öğretmenlik ve idarecilik yapan ilçede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İbrahim Özdemir geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Artık yasak!

Kocaeli Valiliği tarafından dün alınan kararla artık okul çevrelerinde öğrenci aileleri, veliler ve okul idareci, öğretmenler ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişilerin beklemesi ve seyyar satıcıların bekleme ve satış yapması yasaklandı.

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal ne yapmaya çalışıyor

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal bölgede çok iyi tanınan ve yaptığı başarılı projeler ile adından sık,sık söz ettiren bir idareci.

KARAMÜRSEL TÜRK EĞİTİM-SEN YENİ ATANAN İDARECİLERİ ZİYARET ETTİ

Karamürsel TÜRK EĞİTİM-SEN yönetimi ilçede yeni atanan idarecilere bir dizi ziyaret

Karamürsel'den bir idareci FETÖ soruşturması kapsamında adliyede

Kocaeli’nde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 9 özel okul öğretmeni Kocaeli Adliyesi’ne getirildi.Araların'da Karamürsel'de kapatılan bir özel okulun yöneticisinin'de bulunduğu

Narinoğlu, Minikleri unutmadı

Karamürsel Kaymakamı, Ahmet NARİNOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ile birlikte ilçemizde bulunan, Necdet Calp İlkokulu, Uçan Balon Anaokulu, Hikmet Özbağcı Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Amiral İlkokulu, Bekir İlhami İlkokulu, Ahmet Gazanfer Bilge İlkokulu, ve Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlkokulu’nu ziyaret etti. Yeni öğretim döneminde okulların problemlerini yerinde inceleyen, Narinoğlu Okul idarecileri ve öğrencilerle görüştü. Okulların eksiklerini ve sorunları hakkında bilgi alarak yerinde inceleme yapan Narinoğlu miniklerle bol, bol sohbet ederek zaman geçirdi.