Idari Izin Haberleri

Idari Izin Haberleri

Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil edilecek

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandığa gitmeye hazırlanırken, yapılacak seçimlerin ertesi günü eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.    

20 yaş altında olup çalışanlara idari izin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 20 yaş altında olup çalışan vatandaşların idari izinli olacağını açıkladı.

Öğrencilere bedelli askerlik müjdesi!

YÖK bedelli askerlik yapacak öğrencilerin idari izinli sayılacağını ve öğrencilere mazeret sınavı hakkı verileceğini duyurdu.

MEB'den Öğretmenlere Bayram Müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ramazan Bayramı sonrası öğretmenlerin idari izinlerinin uzatıldığı bildirildi.

MÜJDE - Tatil uzatıldı!

Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; ''Başbakan Ahmet Davutoğlu 16 Temmuz Perşembe günü Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların yarım gün izinli sayılmasını ilişkin yazıyı imzalamıştır. Buna göre, gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arifesi 16 Temmuz 2015 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır. Yazı ilgili kurumlara gönderilmiştir."

Karamürselde Okullar Cuma günüde Tatil

Yoğun kar yağışı ile birlikte, düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 20.02.2015 Cuma günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Karamürselde Okullar Tatil.

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 09.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Çocuklar Yaşadı Perşembe Günüde Tatil

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 07.01.2015 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak?

Yılbaşı tatili uzadı 2015 yılbaşı tatili kaç gün olacak? 2015 yılına girmeye kısa bir süre kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014, Çarşamba gününe denk geliyor. Peki çalışanlar kaç gün tatil yapacak? Bu soru Başbakan Davutoğlu'nun genelgesiyle netlik kazandı. Tüm kamu çalışanları 2 Ocak'ta da idari izinli sayılacaklar. Böylelikle hafta sonuyla birlikte yılbaşı tatili 4.5 güne çıktı.