Il Emniyet Müdürü Haberleri

Il Emniyet Müdürü Haberleri

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Antalya Emniyet Müd. Yrd. İntihar Etti

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinin içinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi.

Beykoz'da Bir Çiftliğe Operasyon - Bomba İmha Ekibi Çağırıldı

Sedat Şahin'e yönelik yapılan operasyon bilgisi sadece İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir ve Organize Şube Müdürü Murat Mutlu'da toplandı

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

SOYGUNCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ İSTEDİĞİ ARABA GETİRİLDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.İstediği otomobil şuan bankanın önüne getirildi ve çalışır vaziyette duruyor.Soyguncunun yanındaki dört rehine ile çıkması bekleniyor.Soyguncunun soygunu organ mafyası tarafından kaçırılan 3 çocuğunu kurtarmak için yaptığı bilgisi paylaşıldı.

BAKIN SOYGUNCU NE İSTEDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.

Aşık Veysel'in ölümünün 42. yılı

Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu, ölümünün 42'inci yılında, Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyündeki mezarı başında anıldı. Sivas Valisi Alim Barut, CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, bazı protokol üyeleri ve Aşık Veysel'in oğlu Ahmet Şatıroğlu ile Cumhuriyet Üniversitesi Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ozanın mezarını ziyaret etti.

21 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ İŞTE LİSTE

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 21 ilin emniyet müdürü değişti. Bir dönem Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Hüseyin Namal da son atama kararnamesiyle birlikte Denizli İl Emniyet Müdürü oldu.