Il Il Haberleri

Il Il Haberleri

Karamürsel'den çıkan düğün otobüsü kaza yaptı: 2’si çocuk 6 yaralı

Kocaeli’de yol ayrımını kaçıran servis minibüsü sürücü aracı durdurup geri geri hareket etmeye başlayınca arkasında seyir halinde olan otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı      

İki araç çarpıştı 2 çocuk 3 kişi yaralandı

Karamürsel Kayacık Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde seyir halinde olan F.Ç. (55) idaresindeki 41 JA 368 plakalı otomobil ile T.S idaresindeki 34 DMB 845 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kocaeli plakalı araçta üç komando askeri hayatını kaybetti

Komando askerlerinin bulunduğu otomobil ile kamyon çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 3 komanda feci şekilde hayatını kaybetti.

Gölcük'te işçi servisi kaza yaptı!Çok sayıda yaralı var!

Gölcük'te otomobil ile işçileri taşıyan minibüsün çarpışması sonucu çok sayıda kişi yaralandı.

İşte Kocaeli MHP Milletvekili Adayları açıklandı

24 Haziran'da yapılacak seçimler için MHP milletvekili aday listesi duyuruldu. MHP Genel Başkan Bahçeli Osmaniye'den 1. sırada aday oldu. İl il MHP 27. dönem milletvekili aday listesi

Çok Acil Aslı öğretmene ilik aranıyor!

Haydi Kocaeli şimdi birlik zamanı, lütfen paylaşın. Derince Çenesuyu İlkokulunda görevli Yavuz Günerhan’ın kızı, Kocaeli İzmit Yıldırım Meslek Liseli Bilişim

Karamürsel'de 2017-2018 ilk ders zili ile başladı

Karamürsel'de 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı İlköğretim haftası Kaymakam Hikmet Özbağcı İlk Öğretim okulunda çalınan ilk zil ile başladı.

Bursa'da Facia ! Midibüsle otomobil çarpıştı

Bursa'nın Orhaneli İlçesinde otomobil ile çarpışan yolcu midibüsü devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Kocaeli'nde zincirleme kaza; 2 ölü ve kimliği belirsiz yaralılar var

Sürücüsü tespit edilemeyen otomobil ile karşı yönden gelen Ragıp Akdeniz yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Trafik Sigortasında Tavan fiyat uygulaması başladı, trafik rahatladı

Trafik sigortasında yüzde 20 indirim sağlayan tavan uygulaması resmen başladı.

Karamürsel'de yine kaza 2 Yaralı

Karamürsel'de yine kaza 2 yaralı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi gulf ışıklar yan yolda meydana gelen kazada bir otomobil ile motosikletin çarpması ile 2 kişi

15 Temmuz'la ilgili beklenen karar çıktı!

Kazan ilçesinin adının 'Kahramankazan' olarak değiştirilmesi ve 15 Temmuz'un 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' adıyla resmi tatil ilan edilmesine dair kanun

Kurban Bayram Namazı Saatleri Bayram Namazı Nasıl Kılınır?

Kurban Bayramını yaşayacağımız 12 eylül 2016 sabahında kılınacak olan ve bayram namazında Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlan

Kocaeli'de Milletvekili sayısı arttı

Kocaeli'de Milletvekili sayısı arttı. İşte YSK açıklaması.

İdil'de Çatışma: 2 Şehit, 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 özel harekat polisi şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

4 Şehit 39 Yaralı İçimiz Kan Aglıyor !

Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın İdil ilçelerinde gerçekleşen terör saldırılarında 4 güvenlik görevlisi şehit oldu, 39 kişi de yaralandı.

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Beton yolda İki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı Karamürsel’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu Petrol Ofisi önünde meydana geldi. Yalova istikametine doğru aynı yönde seyir halinde bulunan Rahman Y. (26) yönetimdeki 41 E 1603 plakalı otomobil ile Serdar A. (28) yönetimindeki 77 ET 280 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan Şeyda A. ((27) ve İsmail Eymen A. (2) kaldırıldıkları Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel'de Otomobil ilk önce yaya sonra iki araca çarptı

Karamürsel'de Otomobil ilk önce yaya çarptı daha sonra park halindeki iki araca Karamürsel’de yaya çarpan otomobil daha sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada bir kişi yaralandı Karamürsel’de yaya çarpan otomobil daha sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada bir kişi yaralandı.

5 Aracın Karıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

5 Aracın Karıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı Kocaeli’nin Karamürsel İlçesinde 2 Tır ile 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, Önceki gece saat 03.00 sıralarında D-130 karayolu 4 Temmuz Mahallesi Kuran Kursu önünde meydana geldi. Yalova istikametine gitmekte olan A. K. (46) yönetimindeki 16 VT 401 plakalı Tır’ın yoldan çıkarak orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. O sırada İzmit İstikametine gitmek olan 31 RAM 20 plakalı O. U. (38) yönetiminde Tır’la çarpışması ile D-130 Karayolu Karamürsel-İzmit istikametine yol kapandı. Kazanın hemen ardından İzmit istikametine gitmekte olan 41 UE 902 plakalı Y. E. U. (24) yönetimindeki otomobil yolun kapalı olması nedeniyle ‘U’ döşü yaparak ters yönden giderken aynı yönden gelen 06 AZ 6152 plakalı A. D. (38) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı otomobil daha sonra 41 HD 647 plakalı Ü. K. (36) yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada ters yönden giden otomobilde bulunan H. U. (38) ile Y. U. (15) ve diğer otomobilde bulunan S. Ş. (34) yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sonrası yaklaşık bir saat trafiğe kapatılan yol, yan yoldan trafiğe açılırken yapılan temizlik çalışmalarının ardından tekrar açıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'deki Odalar ve Kooperatiflerden 'Kardeşlik' İftarı

Karamürsel’deki Şoförler Odası, Ziraat Odası, Pazarcılar Odası, S.S 2 Nolu Karamürsel İzmit Kooperatifi, S.S. 127 Nolu Yalakdere ve Çevre Köyleri Kooperatifi, S.S. 27 Nolu Handere Karamürsel Kooperatifi, S.S. Karamürsel Otobüsçüler ve Servisçiler Kooperatifi, S.S Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve S.S. Altınova Kaytazdere Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifleri aldıkları ortak bir karar ile bu yıl ilgini düzenledikleri ‘Kardeşlik’ iftar yemeğin Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezin’de gerçekleştirildi.

Karamürsel'e Bir Madalyada Ekrem Yavuz'dan

Bu yıl ilk defa düzenlenen Finike'ye bağlı Hasyurt Mahallesi İrfan Uğurlu Stadı'nda gerçekleştirilen güreşlere, Türkiye'nin değişik bölgelerinden yaklaşık 600 güreşçi katıldı. Bu güreşçilerin arasında Karamürselimizide temsilen güreşçilerimiz katıldı.Bu yıl iyi hazırlanan Ekrem Yavuz birinciliği kimseye kaptırmadı ve Karamürsele getirdi. Başpehlivanlık finalinde İsmail Balaban ve Ekrem Yavuz karşı karşıya geldi. Her iki pehlivanın da kıyasıya mücadele ettiği müsabakanın normal süresinden pehlivanlar birbirlerine üstünlük kuramadı. Altın puan uygulamasında rakibini açık düşüren Ekrem Yavuz, 1. Finike Altın Portakal Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. İkinciliği İsmail Balaban elde ederken, Fatih Atlı ve Recep Kara üçüncü sırayı aldı.

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçları

Kaymakamlık Futbol Kupasında Çeyrek Final Maçlarında 100. Yıl ile Bankalar Yarı Finale Yükselen İlk Takımlar Oldu Karamürsel’de düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası futbol turnuvasında önceki akşam oynanan maçlarda çeyrek final maçlarında 100. Yıl takımı Kaymakamlık takımını 10-3 gibi açık bir skorla elerken akşamın diğer maçında Bankalar takımı Sağlık Meslek takımını 7-0 yenerek yarı finale yükselen ilk iki takım oldu.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.

KARAMÜRSEL 81 İL İLE AYNI ANDA KİTAP OKUDU

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve öğrenciler, 51. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla çay bahçesinde kitap okudu. İlçe sahilindeki çay bahçesinde gerçekleştirilen programda konuşan Narinoğlu, kitap okumanın önemini vurgulayarak, kitap okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden birisi olduğunu söyledi. Kitap okumanın, insanın düşünce yapısı ve hayal dünyasını geliştirdiğini ifade eden Narinoğlu, "Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık yaratmak için düzenlenen bu etkinliğe gösterilen ilgi beni mutlu etti. Bu tarz etkinliklere, desteğimiz her zaman tam olacaktır" şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Narinoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler, bir süre kitap okudu.

Karamürsel de 2 Yeni Baraj Yapılacak

Kocaeli Sanayi Odası’nın yeni yıl ilk meclis toplantısı dün Hasan Tahsin Tuğrul başkanlığında yapıldı. Toplantıya İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç konuşmacı olarak katıldı.