Ileti Haberleri

Ileti Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karamürsel'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 26 Ocak Cuma günü Karamürsel'e ziyaret gerçekleştirecek.

Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Karamürsel için önemli proje hızla başladı

Karamürsel İçme suyu Su İletim Tünelinde delgi çalışmasına başlandı. “Kocaeli Karamürsel İçme suyu Projesi” kapsamında, İhsaniye Barajından Kocaeli İlinin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

TEİAŞ Karamürsel’de çok acele kamulaştırma yapacak

TEİAŞ Karamürsel, Altınova ve Çiftlikköy’de belirlenen bölgelerde 154kV Çiftlikköy GIS İrtibatları Projesi kapsamında acil kamulaştırma yapacak. 

Kocaeli genelinde zamlı ulaşım başladı! İşte 2021 yeni fiyatlar

Kocaeli’de UKOME toplantısında alınan kararla ulaşıma zam gelmişti. Zamlı fiyatlar bugün uygulanmaya başlandı. 

TATİL PLANI YAPMAYANLAR BU HABER SİZİN İÇİN

Misafirlerine muhteşem bir müzik ziyafeti çeken Özkan Akvarup kulakların pasını sildi.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ İSTANBUL ARTIK 60 DK

Artık otobüsle körfezi dolaşma eziyeti bitti. Karamürsel’de uzun zamandır olmayan ve geniş bir kesim tarafından istenen, Osmangazi köprüsünden İstanbul seferleri artık başladı.

Japon teknosporu 'Hado' İstanbul'da

İsfanbul Tema Park, dünyaca ünlü Japon Artırılmış Gerçeklik (AR) oyunu Hado'ya ev sahipliği yapıyor. 22 - 29 Ekim tarihlerinde Tema Park'a giriş bileti alan misafirler, Hado'yu ücretsiz olarak tecrübe edebilecek. Tokyo merkezli dijital araştırma ve oyun tasarım merkezi

Mobil Veteriner Aracı Hayvanseverlerin Emrinde PAYLAŞ !

Dişi bir kedi, her bir doğumda ortalama 4 - 6 yavru dünyaya getiriyor. Sokaklarda yaşayan kedilerin imdadına Büyükşehir'in mobil araçları koşuyor.

Karamürsel Minibüsü taksiyle çarpıştı 1 ölü!

Karamürsel-İzmit seferini yapan yolcu otobüsü ile taksi henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Sigara satışında 'Düz Paket' dönemi başlıyor!

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasa, tütün ürünlerinin kullanımı, satışı ve iletişim araçlarında

Karamürsel Devlet Hastanesi personeli sertifikalarını aldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne tedavi için başvuran İşitme engelli bireylerin, iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla düzenlenen kursa

Karamürsel'de kurbanlıkta tek adres

Karamürsel'de Kurbanlık Farm Aytaşından Alınır.

Karneyi götür, sinema biletini kap!

Sepaş Enerji, Kocaeli’deki çocukların karne heyecanını ücretsiz sinema etkinliğiyle kutluyor. Karnelerini alarak yaz tatiline çıkmaya hazırlanan Kocaeli

Karamürsel Devlet Hastanesi engelleri kaldırdı

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde çalışan personel ‘’Sessiz Sağlık’’ projesi ile işitme engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmek, onlarla sağlıklı iletişim kurabilmek için işaret dili öğrenmeye başladı.

Yarıyıl Tatili Kid's Corner'da Yaşanır....

Çocuk eğlence merkezi Kids Corner, Yarıyıl tatili boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları şenlendirecek.

Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları 2018 sorgulama ekranı

Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama motoru, büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. 61 milyonluk ikramiyenin yanı sıra, 10 ve 5 milyon liralık ikramiyeleri de merak eden bilet sahipleri, bir yılbaşı klasiği olan tam ve sıralı listelerin öncesinde 2018 Milli Piyango bilet sorgulama ekranını kullanacak. Peki, amorti ve son iki rakamına göre kazandıran numaralar hangileri oldu? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama motoru...

Balık adasına tepkiler çığ gibi büyüyor

Karamürsel Merkez'de bulunan ve ilçede küçük çapta balıkçılık yapan kişilerin günlük tuttukları balıkları sattığı, ağlarını örüp, kayıklarının tadiletını yaptığı

Karamürsel Tv 3 Yaşında

Karamürsel.Tv yayın hayatına başladığı yıldan bu yana tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışını sürdürmeye devam ediyor.