Ilgili Haberleri

Ilgili Haberleri

Karamürsel'de Kıyıya Vuran Ölü Yunuslarla İlgili Uzman Uyarısı

Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, Karamürsel'de kıyıya vuran yunuslarla ilgili üzücü bir durumu gündeme getirdi. Bostancı, "Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Karamürsel'de deniz katlediliyor!

Karamürsel'de deniz katlediliyor! Mahalle sakinleri fark etti, soruşturma başlatıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kirlilik ve mazot kokusu şikayetiyle ilgili incelenmek üzere denizden numune alındı.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Karamürsel'e 10 RES Türbini daha yapılacak

Bilindiği üzere, Karamürsel ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesiyle ilgili halkın çeşitli şikayetleri bulunmaktadır. Bu projenin mahkeme tarafından 3 kez iptal edilmesinin ardından

Roma dönemine ait lahit parçası ile 7 kişi yakalandı

Karamürsel ilçesinde düzenlenen operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit parçası ele geçirildi, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Orman ve Doğa katliamına engel olunulamıyor!

Karamürsel'de, kayın ormanları ve göçmen kuşların göç yolları katledilerek yapılan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projeleriyle ilgili raporlar ve mahkeme kararları yok sayılmış, doğa severlerin itirazlarına rağmen projeler onaylanmıştır. Çalışmaların Uygun Yerlerde Yapılması Gerekliliği Kocaeli ve Bursa bölgelerinde yapılacak RES projelerinin doğru yerlere ve olumlu Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarına uygun olarak yapılması gereklidir. Doğa ve hayvanlara zarar vermeden çalışmaların gerçekleştirilmesi önemlidir.

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Karamürsel emniyet hırsızı 9 günde yakaladı

Karamürsel'de meydana gelen olayda bir evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucu, olayın zanlısı olduğu tespit edilen Y.M(19), olaydan 9 gün sonra yakalandı.

ADD Karamürsel basın açıklaması

ADD Karamürsel Şubesi, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıyla ilgili basın açıklamasında bulundu. “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine,

Jeneratör hırsızları, fena faka bastı!

Karamürsel İlçesinde, biri jandarma, diğeri polis bölgesinde meydana gelen iki farklı Jeneratör hırsızlığı olayı ile ilgili,   olayın zanlıları oldukları tespit edilen 2 kişi aynı araç içerisinde yakalandı.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

Dikkat o suça ortak olabilirsiniz!

Yargıtay 18. Ceza Dairesi’nden sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili önemli bir karar çıktı. Karara göre sosyal medyadaki hakaret konulu içerikleri paylaşan kullanıcı da hakaret suçu işlemiş sayıldı.

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika haberi! 5 gün yasak…

Gelen son dakika haberine göre pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda Ramazan Bayramı ve alınacak yeni tedbirlerle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor.

MİL-DİYANET SEN BASIN AÇIKLAMASI

Mil Diyanet Sen Karamürsel İlçe Başkanı Fatih Mehmet Koca'ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 97. Kuruluş yılı ile ilgili basın açıklaması:

Yüz yüze eğitim nasıl olacak? Erdoğan açıkladı!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili, "Okullar Türkiye genelindeki

Okullarla ilgili yeni karar: 1 Mart’ta açılmıyor !

İkinci aşaması 1 Mart’ta başlayacak olan yüz yüze eğitimle ilgili yeni bir karar alındı.

Valilikten okulların açılmasıyla ilgili karar!

Kocaeli Valiliği, okulların açılmasıyla ilgili yeni kararları yayımladı

Döviz bürosu soyguncusu, silahla birlikte yakalandı

Yapılan çalışmalar sonucunda olayla ilgili ikiz kardeş oldukları öğrenilen 2 kişi tespit edildi. Yalova İlinde düzenlenen operasyonda olayı gerçekleştiren Enes O ile kendisine yardım ettiği iddia edilen ikizi Metin O ile

İSU'dan son dakika açıklaması!

48 saatlik su kesintisi ile ilgili İSU'dan yeni açıklama Bazı mahalleler hiç etkilenmeyecek

İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi yayınlandı!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı saatleri nasıl olacak? İçişleri Bakanlığı son dakika genelgesini yayınladı! Bakanlık 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi.

Kocaeli Valiliğinden yeni corona genelgesi!

Kocaeli valiliğinden corona virüsü salgınıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede yılbaşı için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklama yer alırken alınan yeni kararlar da duyuruldu. 

Hafta sonu uygulanacak yasakla ilgili tüm detaylar

Hafta sonu kısıtlaması başladı. Market, bakkal, manav, kasap ve kuru yemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak, bazı yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacak. 

Kocaeli genelinde ekmek zammı açıklaması

Kocaeli genelinde ekmek zammı ile ilgili en yetkili isimden açıklama geldi.

Kocaeli genelinde hem öğretmen hem öğrenci mağdur

Uzaktan eğitim ile ilgili 8 ilçede 493 üye katılımıyla anket düzenleyen Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Emine Çalık bugün düzenlediği basın açıklamasıyla çarpıcı sonuçları kamuoyu ile paylaştı.

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.