Imza Haberleri

Imza Haberleri

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Dev proje Karamürsel'de başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ay başında sosyal medya hesabından bilgi vermişti. 368 milyon lira bedelli dev projede sözleşme imzalandı    

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi    

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.   

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı

Karamürsel Birey Koleji yine büyük bir başarıya imza attı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana başta ilçe genelinde olmak üzere bölgede adından sık bir şekilde söz ettirmeye devam ediyor.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Mustafa Hüsnü Bozkurt Karamürsel'e geliyor

Başarılı başkan Münteha Purut  yine bir ilke imza atmayı başardı. Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Karamürsel Şubesi tarafından “ Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” adlı söyleşi programı düzenleniyor.

Karamürsel'in yiğitleri için şimdi birlik olma zamanı

Karamürsel Gençlik Sporun başında yıllardır büyük bir özveri ve emek ile görev yapan, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Turgut Taşçı ile ekibi yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel CHP ve İyi Parti Kocaeli'nde bir ilke imza attı

Karamürsel CHP ve İYİ Parti teşkilatı Kocaeli'nde bir ilke imza attı. Kocaeli'nde ilk defa CHP ve İYİ Parti teşkilatları birlikte iftar yemeği düzenledi.

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Karamürsel bir yıldız futbolcu daha çıkardı

Kocaelispor U17 Takımının yetenekli futbolcusu Karamürselli Olcan Gökdemir Kocaelispor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Altay Pirge yine muhteşem bir başarıya imza attı

Makedonya’da düzenlenen International Skopje Open 2022 Grappling (Pes Ettirme Güreşi) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Altay Pirge kendi kilosunda şampiyon oldu.

Murat Sağır Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel Polis Derneği Başkanı Murat Sağır’a ait mücevherat dükkanı önceki gün Karamürsel’de görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Karamürsel Birey Koleji yine örnek oldu

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek ilçe genelinde gerekse ülke genelinde büyük başarılara imza atan, Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı.

Karamürsel İYİ Parti Türkiye'de bir ilke imza attı

Karamürsel İYİ Parti teşkilatı Türkiye'de bir ilke imza atarak küçücük bir ilçeden tüm ülkeye siyaset ve teşkilatçılık dersi verdi.

Nazmi Oğuz Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu nun Büyük Başarısı.. Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu hazırladığı teknoloji projesi ile 2021 TEKNOFEST Festivalinde finale kaldı.

Gölcük Donanma da tayin fırtınası esti

YAŞ kararlarının ardından Donanma Komutanlığı’nda önemli değişimler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 141 general ve amiralin görev yerleri değişti.

Karamürselli imam yine bir ilke imza attı

2021 yılı yaz kuran kursu Ereğli Hacı Yaşar Çiçek Cami-inde büyük bir heyecanla kapanış töreni icra edildi. Törene İl Müftüsü Sinan Cihan, Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Şube Müdürü İlhan Özmen katıldılar.

Özel Karamürsel Birey Koleji LGS'de yine zirvede

LGS sınavına giren, Özel Karamürsel Birey Koleji öğrencilerinin tamamı büyük bir başarıya imza atmayı başardı.