Inönü Caddesi Haberleri

Inönü Caddesi Haberleri

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Karamürsel merkezde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir eve yapılan baskıda yüklü miktarda kapasite ve üç kişi ele geçirildi. Kocaeli Narkotik şubesinin özel ekibi ve

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Hatalı parklar esnafı ve vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde kaldırımların genişletilmesi ile daraltılan yollar vatandaşların ve esnafın başına dert oldu.

Karamürsel millet kıraathanesinde çay ve wc bedava

Kayacık mahallesi, İnönü caddesi üzerinde faaliyet gösteren millet kıraathanesinde çaylar ve ilçenin en büyük ihtiyaçlarından biri olan WC ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

SALI PAZARININ YERİ DEĞİŞTİ

Karamürsel Salı Pazarı bu hafta yine 4 Temmuz Mahallesi Eski İzmit Caddesi yerine, 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi (İlhan Çınar Alanı) üzerinde kurulacak.

Karamürsel sahildaki binalar tek tip boyanacak

Karamürsel Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısında yapılan açıklamaya göre ilçe merkezinde bulunan 4 Temmuz mahallesi, inönü caddesi üzerinde eski belediye binası ile botanik kafe

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel'de trafo yangını

Olay akşam saatlerin'de Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde meydana geldi.

Karamürsel Belediyesi Yeni yerine taşındı

19 Ağustos 2013 Tarihin'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Belediye binası yıkılarak yeniden yapılacağı için İnönü Caddesi İlhan Çınar alanı karşısında

Trafik Komisyonu Göreve

Balık Adası, Asfalt çalışması ve gündüz yapılan sulama çalışmaları nedeniyle trafikteki felç devam ediyor.

Karamürsel'de asitli saldırı

Karamürsel'de asitli saldırı. Olay Karamürsel Kayacık, mahallesi İnönü caddesi üzerin'de bulunan bir Zevk-in kafeterya önünde meydana geldi.

Kumrucummm Yeni yüzüyle hizmetinizde

Karamürselli genç girişimciler Uğur çelik ve Yusuf Erduyar İsimli Karamürselli işletmeciler Hacı Ömer Ağa Mahallesi (İnönü Caddesi) üzerinde faaliyet gösteren

Karamürsel'de parklar yenileniyor

Karamürsel'de Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki park revizyon çalışmalarına başladı. Ekipler 4.Temmuz Mahallesinde bulunan İnönü Caddesi

Mell’s Butik Açıldı

Karamürsel’de Afif Yetkinyılmaz tarafından Mell’s Butik mağazası açıldı. 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesinde faaliyet göstermeye başlayan

Karamürsel'de Baca Yangını

Karamürsel İnönü Caddesi Dört Budak Sofrasının çatısında bacadan çıkan yangın çarşı esnafını ve vatandaşları paniğe soktu.

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın! Karamürsel belediyesinin başlatmış olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi üzerindeki görsel güzelliği ara sokaklara da göstermesi isteniyor! Karamürsel Ali Koygun sokakta bu çirkin görüntü burada yaşan ve buradan geçen vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediye’sinin başlattığı ve yaptığı Atatürk ve İnönü Caddeleri üzerindeki binalarla işyerlerinin mantolama olayına karşılık, Karamürsel’in ara sokaklarında oturan vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediyesi, ‘görünen yerleri yaparak güzel bir çalışma yapabilir gelin görün ki Karamürsel bu ana caddelerden ibaret değil bu ara sokaklardaki çöpler, Türklerin yaratıcılıklarını sınadıkları, özgürlüklerini gösterdikleri, seslerini duyurmak için kullandıkları yerlerden biri olan duvar yazıları, araçların gelişi güzel parkları ve bu sokaktan Cumhuriyet caddesi geçen geçit’in ışıklandırılmaması nedeniyle adeta korku tünelini andırıyor!’ Buradan her gün akşam okul çıkışı eve gitmek durumunda kalan çocuklar ve aileleri tedirgin.

Son Dakika - Karamürsel Asayişten Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel'de 188 adet şeker tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Haplarla birlikte üç kişi göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Karamürsel Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi İlhan Çınar alanında devriye gezdiği sırada burada park halinde bulunan 07 V 4104 plakalı bir aracın camından dışarıya bir paket atıldığını görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda bir poşet içinde 188 adet uyuşturucu hap olduğu tespit edilmesinin ardından araçta bulunan R.A. (27), A.F.(27) ve Y.Ş.(26) adlı şahıslar gözaltına alınarak adliye sevk edildi.

Karamürsel Sahilde Yarış Yapan İki Araç Bir Cana Kıydı

Dün gece saat 22:00 sularına görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel İnönü caddesi üzerinde aşırı sürat yapan iki tofaş marka araç mahalle sakinlerinin baktığı ve yavrularının'da olduğu bildirilen bir kediyi ezdiler . Bu olaya kayıtsız kalmayan takipçilerimizin gece gazetemize mail atarak bu konuyla ilgilenirmisiniz demesi üzerine ekibimiz olay yerine giderek hem bizle irtibta gecen mahalle sakinleri ile görüştü hemde bu konuyu gündeme getirmemizi istediler.Geceleri özellikle saat 21:00 dan sonra sahilde yarış ve hız yapan araçlardan çok şikayetçi olduklarını,burada oyun parkları ve çay bahçeleri olması sebebi ile küçük çocuklarında buralarda çok olduğunu söyleyen mahalle sakinleri çok şikayetçi.

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.