Iş Arayan Haberleri

Iş Arayan Haberleri

İş arayanların dikkatine bu fırsat kaçmaz

En Az Lise Mezunu Olup Ehliyeti Olanlara İş Fırsatı! BDDK Şoför Alacak, İşte Şartlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından en az lise mezunu olup ehliyeti olanlara fırsat sağlayacak bir ilan yayımlandı.

Karamürsel iş ilanları iş arayanlar dikkat

Karamürsel’de çalıştırılmak üzere çeşitli departmanlar da görevlendirmek üzere personeller alınacak.

Çevrenizde iş arayan varsa bu haber sizin için

Gölcük Tersanesi bir çok bölümüne işçi alımı yapacağını duyurdu. İş başvurusu yapmak isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak kayıt yaptırabilir.

İş arayanlar dikkat! SEDAŞ personel alıyor

SEDAŞ, Gebze ve İzmit’te görev yapacak geçici personel alacak. Kaynak: İş arayanlar dikkat! SEDAŞ personel alıyor

İş arayanlar dikkat! Kocaeli Üniversitesi personel alacak!

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere 188 sözleşmeli personel alınacak.

30 bin memur alınacak işte şartlar

Son Dakika açıklaması. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 1 ay içinde 14 bin 611 personel alınacağını bildirdi. Gül, bu yıl toplamda 30 bin personelin istihdam edileceğini söyledi

PTT'ye 5 bin personel alımı için başvurular başladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından PTT AŞ'ye alınacağı açıklanan 5 bin personelin belirleneceği sınav başvuruları bugün başladı

Ford Otosan Kocaeli Çok Sayıda Eleman Alacak

Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları, personel arıyor.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun ve paylaşın

İŞKUR’un yayınladığı haftalık iş ilanlarına göre birçok firma yüzlerce işçi alımı yapacak. İş ilanlarıyla ilgili detaylı bilgiyi İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü'nü arayarak öğrenebilirsiniz.

İş arayanlar bugün son işsiz gününüz olabilir

Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü Hizmet Merkezinde aktif yayında olan eleman arayan firmaların listesi yayınladı. İşte eleman arayan o firmalar

ETİ Şirketler Grubu En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Ülkemizin en büyük ve en çok tanınan kuruluşları arasında yer almakta olan ETİ Şirketler Grubu yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tüpraş iş başvurusu için son gün 12 Mart

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en büyük sanayi kuruluşu olan Tüpraş, İzmit rafinerisinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapacağını ilan etti.

İş arayanlar bu habere dikkat

Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü ve Gebze Hizmet Merkezinde aktif yayında olan eleman arayan firmaların listesi yayınladı. İşte eleman arayan o firmalar

Karamürsel'de gece bekçisi alınacak

Karamürsel Merkez'de bulunan Gökçe Erkek Pansiyonunda çalıştırılmak üzere gece bekçisi alınacaktır. Müracaatların şahsen yapılması gerekmektedir.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun

İŞKUR, Kocaeli’de işçi arayan firmaların listesini yayınladı. Açıklanan listeye göre çok sayda firma eleman arıyor. Siz uygun olan iş ilanıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi İŞKUR'u arayarak öğrenebilirsiniz.

Bay - Bayan Eleman Alımı Yapılacaktır

İş arayanlar bay bayan garson alımı yapılacaktır.

Kocaeli'de iş arayanlar bu habere dikkat

Kocaeli'de faaliyette olan fabrikaya 100 personel alınacak.

İŞ ARAYANLAR DİKKAT ! FORD 100 KİŞİ ALACAK

Ford Otosan yaptığı duyuruyla, fabrikada çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 100 işçi alacağını bildirdi. Fabrikaya üretim hattında (kaynak, montaj, pres, takım kalıp, boya) çalıştırılmak üzere; en az lise (tercihen meslek lisesi), en fazla meslek yüksek okulu mezunu, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Kocaeli'de ikamet eden ya da edebilecek durumda olan, vardiyalı düzende çalışabilecek bay-bayan personeller alınacak.

İŞ ARAYANLAR DİKKAT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 6 BİN BAY-BAYAN PERSONEL ALACAK

Emniyet 6 bin bay-bayan personel alınacak.Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, polis memuru olmak isteyen adaylar, 10-20 Kasım'da Polis Akademisi Başkanlığı'nın "www.pa.edu.tr" adresinden online başvuru yapabilecek.

Karamürsel'de İş Arayanların Dikkatine 335 İşçi Alınacak

Çalışma ve İş Kurulu İl Müdürlüğü’ne (İŞKUR) eleman için başvuruda bulunan firmalar arasında Ford, Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz yer aldı. Toplam 5 firma 335 işçi talebinde bulundu İŞKUR’a eleman alımı için fabrikaların başvuruları tamamlandı. En çok işçi talebi Ford’dan geldi. 150 işçi almak için başvuruda bulunan Ford’un, önümüzdeki süreçte daha fazla işçi alımı yapacağı öğrenildi. Ford dışında Cebir Üretim, İlka Plastik, İnsan Gücü Nisan Kaynakları ve Tezcan Galvaniz de işçi alımı yapacak.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun. Bu yılın ilk yarısında 510 bin kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bir ilke daha imza attı. İş arayan gençler akıllı telefonlardan kendilerine en yakın iş ilanını tıklayıp bütün ayrıntıları öğrenip, kendilerine uygun olanı seçebiliyor. Böylece bu yılın ilk 6 ayında gelen 750 bin açık iş talebinin doldurulması da mümkün olacak. İş arayan ve işverene İŞKUR tarafından sağlanan tüm hizmetlere internet üzerinden erişilebiliyor.