Iş Insanı Haberleri

Iş Insanı Haberleri

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Yunus Katı 2024 Yeni yıl mesajı

Ülke olarak çok acı bir yılı geride bırakıyoruz, yeni yılda; şehitlerimizin olmadığı, depremlerin yaşanmadığı, Müslümanların acı çekmediği

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Karamürselli iş insanı başından vuruldu

Karamürselli iş insanı Ferhat S (42) otomobil içerisinde yüzünden silahla ateş edilerek vuruldu. Yaralanan sürücü de can havliyle araçla yaklaşık 30 kilometre gelerek Karamürsel'e gelmeye çalıştı.   

Altınova'nın yeni başkanı Yüksel Kahriman

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova'yı BAL Ligi'nde temsil eden Vetraco Altınova Belediyespor'un başkanı oldu. Yüksel Kahriman, yapılan genel kurulda başkanlık görevine

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

Karamürsel DEVA Karacaer ile Bismillah dedi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ilçe yönetimlerini atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ilçenin başarılı iş insanı Hayrettin Karacaer atandı.

İşte Kocaeli Deva’nın il yönetimi

Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulu İlk toplantısını yaptı. Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Cüneyt Yücetepe il yönetimin de, görev aldı.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı Karamürselli Azem Emre Saltık ‘Gölgem Gölgeni Sevdi’ adlı ilk kitabını yazdı. Karamürsel’de oturan Azem Emre Saltık ilk kitabını yazdı. Yaklaşık bir yıllık çalışma sonunda kitabını tamamladığını belirten Saltık, kitabında şiirsel, mistiksel, anlatım, doğaçlama, medcezir hüzünler ayrılık arayış insanın dünyasını sorgulaması konuların yer aldığı kitap 96 sayfadan oluşuyor. Bin adet basılan kitabın kapağı ise yine Karamürselli Feridun Yüksek tarafından tasarlandı. Azem Emre Saltık kitabı basım hazırlıklarında ve kapak resmini çizen Feridun Yüksel’e teşekkür etti.