Ismail Yıldırım Haber Haberleri

Ismail Yıldırım Haber Haberleri

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

Sait Mete gümbür gümbür geliyor

14 Kasım 2023 Tarihinde akşam üzeri ilçe binasında parti teşkilatı ve Ak Parti'ye gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla, AK Parti Karamürsel İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığı aday, adaylığını açıkladı.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Kızderbent mahallesi Karamürsel'e örnek oluyor

Karamürsel Kızderbent Mera Birliği, Kocaeli'deki Karamürsel Kızderbent mahallesinde kurulmuştur. Bu birlik, mera alanlarının @'ına sahip olan Kızderbent mahallesinde faaliyet göstermektedir.

Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın bunu hak etmiyor

Karamürsel'in abisi olarak nitelendirilen Tahir Büyükakın, yıllar boyu sadece seçimlerden seçimlere kullanılan vaatlerin neredeyse hepsini hayata geçirerek ilçeyi adeta baştan yarattı.

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

Karamürsel Belediyesi bir büyük skandala daha imza attı

Karamürsel’de çok sayıda işyerinin, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyette bulunduğu tespit edildi.

Karamürsel Belediyesine ait 1 Baz istasyonu ve 1 iş yeri ihale ile kiraya verilecek

Ereğli Mahallesi , Kumyalı Caddesinde bulanan işyeri

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

VATANDAŞ YETER ARTIK DEDİ! DEREDEN PİSLİK AKIYOR!

Karamürsel’de uzun bir zamandır kapılarının önünden akan dereden çıkan koku ve iğrenç görüntü nedeni ile mağdur olan vatandaşlar yetkililere seslendi.

Büyükşehir'de gerginlik! İsmail Yıldırım, Taşdemir'e kağıt fırlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir'e kağıt fırlattı

Yıldırım, sevenleri ile İznik yolunda bir araya geldi

Karamürsel genelinde düzenlenen mitingler ile hemşehrileri ile bir araya gelen Başkan İsmail Yıldırım Kayacık Mahallesi İznik Yolunda

Öğrencilere 100 lira eğitim desteği

İzmit Belediyesi ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına eğitim desteğinde bulunuyor.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ GELDİĞİNİ DUYAN AKIN ETTİ

Karamürsel'de belediye başkan adaylığı açıkladığı günden bu yana kapı, kapı gezerek halkla buluşan Ahmet Çalık'a ilgi her geçengün

Üç tane pet şişe götürdüler bir bez torba aldılar

Karamürsel Belediyesi çevre kirliliğini önlemek amacıyla ilçe genelinde başlattığı kampanyada, 3 adet pet Şişe getirene 1 adet bez torba hediye

VATANDAŞLAR BELEDİYE BAŞKANINA SESLENDİ!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım çocuklarını okula arabası ile götürüp, getirdiği için bilmez ama bizim çocuklarımız hergün ezilme tehlikesi yaşıyor.

Karamürsel Belediyesi önünde can pazarı!

Karamürsel D-130 karayolu kullanarak terminale geçmek isteyen başta engelli vatandaşlar ve küçük çocukları olan kadınlar olmak üzere bir çok vatandaş ölümle burun buruna.

Başkanlığı ile değil olaylarla hep gündem oldu!

Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olan Karamürsel’in belediye başkanı İsmail Yıldırım, başkanlığı döneminde belediye başkanlığından çok olaylarla gündeme geldi.

İsmail Yıldırım yine hakaretten hakim karşısına çıkıyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yine bir ünlü isme hakaret ettiği için bugün hakim karşısına çıkıyor.

BELEDİYENİN MÜLKLERİ NEDEN ÇÜRÜYOR!

Karamürsel’in en değerli yerlerinde bulunan ve bir süre geçici olarak belediye binası ve belediye ek binası olarak kullanılan 2 bina göz göre, göre çürümeye terk edildi.

Karamürsel'de deniz katliamı

Karamürsel'de son günlerde denizin halini görenler yetkililere sitem ettiler.

Karamürsel Belediyesi'nde neler oluyor?

Karamürsel Belediyesi 2017 Faaliyet raporuna çok sayıda şerh düşüldü.

Hersek Lagünü ve çevresi öğrencilerle temizlendi

5 Haziran Çevre Günü nedeniyle, Hersek Lagün Gölü çevresinde çevre temizliği uygulaması gerçekleştirildi.

AHMET TAŞÇI ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU TÖRENLE AÇILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  ve Ford Otosan tarafından Karamürsel Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için yapılan “Baş Pehlivan Ahmet Taşçı Çok Amaçlı Spor Salonu” 

İsmail Yıldırım yengesini kaybetti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YIldırım'ın amcasının oğlu ilçemiz esnaflarından Mustafa Raşit Yıldırım'ın hanımı Nazan Yıldırım (52) bu sabah evinde yaşamını kaybettiği bildirildi.