Ismail Yıldırım Şehit Haberleri

Ismail Yıldırım Şehit Haberleri

Şehitler başkanın neşesini bozmadı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım önce terörü kınadı ve şehitler için mesaj yayınladı daha sonra gidip horon oynayıp eğlendi. Birde bu eğlence fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepkiler aldı.

Gölcüklü Şehit polisimiz Mustafa Yavaş'ı uğurlamaya İsmail Yıldırım'da gitti

Aslen Gölcüklü olan ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Özel Harekat polisi Mustafa Yavaş, 10 Kasım tarihinde geçici görev için gittiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralandı. Mustafa Yavaş daha sonra GATA'ya sevk edildi. Yavaş, dün tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. 3 çocuk babası Yavaş'ın cenazesi bugün ikindi namazına mütakip Hisareyn Merkez Camii'nde kaldırıldı.Cenazeye Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım'da katıldı.

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.