Ismailyıldırımkaramürsel Haberleri

Ismailyıldırımkaramürsel Haberleri

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı meclisi gergin geçti!

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclisi Yapıldı! Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen mecliste 8 gündem maddesi görüşülen meclis toplantısı biraz gergin geçti.

Karamürsel Belediyesi çalışanları için çığır açtı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda resmen insafa geldi ve yıllardır yapmadığı, aldırmadığı, önemsemediği, görmezden geldiği her şeyi ne hikmet ise bir anda değiştirmek için harekete geçti.

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de küçücük çocukları mahallede bisiklet sürerken metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucunda açılan davada yargılanan herkes beraat etti.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Yıllar sonra Karamürsel adeta baştan inşa ediliyor!

Karamürsel genelinde son aylarda ilçenin çehresinin baştan aşağı değiştiğini gören vatandaşlar, Karamürsel'in muhalefet partisinden, iktidar partisine geçtiğini ve ilçeye bu nedenle büyük yatırımlar ve hizmetlerin geldiği düşünerek konuyu sosyal medya hesaplarında paylaşan bir çok vatandaş, 2010 yılından bu yana AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini fark edince sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

İsmail Yıldırım domuz peşinde!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2021 yılının ilk tatilinde Yozgat’ta başladığı av macerasına son gaz devam ediyor.

Karamürsel Belediye Meclis Toplantısında ağır sözler

Karamürsel'de yaklaşık 1 aydır 4 Temmuz mahallesi kırk merdiven bölgesin'de yaşayan vatandaşlar inanılmaz bir mağduriyet yaşıyorlar.