Israil Haberleri

Israil Haberleri

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Son dakika 3 gün süreyle ulusal yas ilan edildi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, İsrail’in Kudüs’teki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için üç gün süreyle ulusal yas ilan edildiğini açıkladı.

Pkk Sivillere Ateş Açtı, Ölü ve Yaralılar

Terör örgütü PKK/PYD'nin sivillere yönelik saldırısında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

Kar geri geliyor: Karamürsel’de kar devam edecek.

Geçtiğimiz hafta başında yurtta etkisini gösteren kar yağışı Karamürsel'de fazla etkili olmamıştı, şimdi kar geri geliyor! Karamürsel'e kar ne zaman yağacak?

Eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres' ÖLDÜ

Felç geçirmesinin ardından iki hafta önce hastaneye kaldırılan eski İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'ÖLDÜ.

Ahmet Özen Soruyor One Minute'ciler nerede ?

İlçemiz'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda geçtiğimiz dönem Karamürsel Belediye başkanı adayı olan Ahmet Özen bugün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretlerin sonrasında İlçe parti binasında bir açıklama yapan Sadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Özen, İsrail askerlerinin Mescidi Aksa’ya müdahalesiyle ilgili olarak, “İsrail askerleri Mescidi Aksa’nın çatısında, peki One Minuteciler nerede?” dedi.