Istanbu Haberleri

Istanbu Haberleri

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından saldırı

İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi önünde, öğle saatlerinde terör saldırısı gerçekleşti. Adliyeye yoğun girişlerin olduğu sırada silah sesleri yükseldi.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Haberler hiç iyi değil 29 ile 31 Ağustos için uyarı yapıldı

Karamürsel, İzmit, Gölcük, Gebze, İstanbul, Sakarya, Yalova için haberler kötü. Tarih verildi. Şimdinin daha beteri geliyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyük deprem geliyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyüklüğünü ve yıkımın olacağı yerleri açıkladı  Özellikle Karamürsel'de güçlendirilmiş binaların hasar görmesi bekleniyor dedi.

Emşav İstanbul İl Başkanlığı yine gönülleri fet etti!

Ülkemizde yaşanan 7,7 ve 7,6 şiddetinde yaşanan depremler sonrasında binlerce insanımız hayatını kaybederken yüz binin üzerinde insanımız yaralandı.

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Karamürsel ve Gölcük elektrik kesintisi ile haftaya başlayacak

Karamürsel ve Gölcük genelinde bir çok mahalle yeni haftaya elektrik kesintisi ile başlayacak. İşte kesinti yaşanacak mahalleler.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Karamürsel için korkutan açıklama !

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Çok fena sallandık! Depremler olmaya devam ediyor!

Son dakika... Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem: Kocaeli, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa, Bolu, Edirne'de de hissedildi

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Kısmet Orman ürünleri deposunda büyük yangın

Kaytazdere’de bulunan Kısmet Orman Ürünleri adlı işletmede henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir yangın çıktı.

Karamürsel sizinle gurur duyuyor

Bu yiğitler Kocaeli'nin gururu. Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de ilimizi temsil eden Karamürsel Gençlikspor, rakibi İstanbul Atletik sportif’i 93-91 yendi

2022 Karamürsel iftar ve imsak vakitleri

Karamürsel iftar ve imsak vakitleri