Istanbul Haber Haberleri

Istanbul Haber Haberleri

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Karamürsel’in o mahallesinde heyelan tehlikesi meclise taşındı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Karamürsel ilçesinin Safiye Mahallesi’nde heyelan riski ile ilgili bir çalışma olup olmadığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu.

Tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak

Son dakika bilgisine göre, İstanbul İl Seçim Kurulunun kararıyla İstanbul'daki tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak.

BELEDİYENİN MÜLKLERİ NEDEN ÇÜRÜYOR!

Karamürsel’in en değerli yerlerinde bulunan ve bir süre geçici olarak belediye binası ve belediye ek binası olarak kullanılan 2 bina göz göre, göre çürümeye terk edildi.

İsmail Yıldırım'ın Seda Sayan hakkındaki sözlerine yayın yasağı

Seda Sayan, söz konusu açıklamayla ilgili yapılan haberlere yayın yasağı getirtti.

KONUŞAN ADAM!

Evdeki su ısıtıcısı yandı, 3 kişi ölümden son anda döndü

Bir aile ölümden döndü. Körfez ilçesinde, elektrikli su ısıtıcısının alev alması sonucu dumandan etkilenen 3 kişi tedavi altına alındı.

Kocaeli’nin tüm milletvekili adayları

Kocaeli genelinde 24 Haziran’da seçime girecek olan siyasi partilerin adayları belli oldu.

CHP milletvekili aday listesi kimler var?

CHP milletvekili aday listesi açıklandı. CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde 600 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP’nin milletvekili adayları belli oldu.

AK Parti, beyanname tarihini öne çekti

AK Parti’nin 25 Mayıs’ta açıklayacağı seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı bir gün öne çekildi.

Halıdere ve Ereğli'de meyve bahçelerine ayı girdi

Halıdere ve Ereğli'de 3 ayrı meyve bahçesine giren ayı paniğe sebep oldu. Herhangi bir vatandaşa zarar vermeyen ayı çok sayıda kiraz ağacını parçaladı

Karamürsel tünel geçidi 2018 sonunda tamam

Karamürsel Tünel Geçiti, D- 100 Karayolu üzerine yapıalacak. Derdimiz transit trafiği tünelin içine alıp, trafiği rahatlatmak

KARMEK YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Kaçak bina yapana'da yaptıranada hapis cezası

Türkiye'deki 26 milyona yakın binanın yüzde 60'ının devletle ihtilaflı olduğunu, cüzi bir bedel karşılığı 'imar barışı' getireceklerini açıklamıştı.

Başkan Karaosmanoğlu Kocaeli’de en az 500 bin insan spor yapmalı

İnsanımızın ruhuna dokunmanızı da arzu ediyorum, diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu,

Bisikletleri ile Karamürsel'den Dilovası'na geçtiler

Avrupa Günü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya gelen 150 bisikletli, yağan yağmura aldırış etmeden bisikletleri ile 20 kilomelik yolu katederek Osmangazi Köprüsü'nden geçti.

Bağlar ailesi trafik kazası geçirdi 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Bağlar ailesinin acı günü. Bolu'da meydana gelen kazada Serhat Bağlar idaresindeki araç, Bolu'da önünde meydana gelen kazadan kaçmaya çalışırken kaza yaptı.

Arabanın Motoruna Sıkışan Kedi Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Son dakika: Esenyurt'ta eşini öldürüp intihar etti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde dehşet dolu anlar yaşandı. Sokak ortasında bir kişi önce eşini silahla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı kişi aynı silahla intihar etti.

MEB'den "açıköğretim kurumları sınavları" açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB), açıköğretim kurumları sınavlarına 4'ten fazla ders için giren adayların cevap kağıtlarında, teknik bir hatadan dolayı eksik kodlama alanı ayrıldığı bildirildi.

Son Dakika Fatura ve fiş düzenlemeyenlere ceza

Meclis'te kabul edilen torba yasayla fatura ve fiş düzenlemeyenlere ceza geliyor. Belge başı 240 liradan aşağı olmamak üzere, bu belgelere yazılması gereken meblağın veya meblağ farkının

e-Devlet'ten bomba bir hizmet daha!

Soyağacı ve veraset gibi yeni uygulamalarıyla gündeme gelen e-Devlet sisteminde yeni bir uygulamanın eklenmesi için düğmeye basıldı. Planlanan eklentiyle vatandaşlar taşınırken kurumdan kuruma dolaşma zahmetinden kurtulacak.

Kocaeli'de büyük uyuşturucu operasyonu

Türkiye üzerinden Avrupa’ya yapılan uyuşturucu sevkiyatını yöneten isimler arasında olduğu iddia edilen 8 kişi, Kocaeli,

Esnafın borcu siliniyor

Hükümet, esnaf için yeni düzenleme hazırlığında. 12 ay ve üstü borçlar silinecek, hizmetler dondurulacak.