Itiraz Haberleri

Itiraz Haberleri

Orman ve Doğa katliamına engel olunulamıyor!

Karamürsel'de, kayın ormanları ve göçmen kuşların göç yolları katledilerek yapılan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projeleriyle ilgili raporlar ve mahkeme kararları yok sayılmış, doğa severlerin itirazlarına rağmen projeler onaylanmıştır. Çalışmaların Uygun Yerlerde Yapılması Gerekliliği Kocaeli ve Bursa bölgelerinde yapılacak RES projelerinin doğru yerlere ve olumlu Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarına uygun olarak yapılması gereklidir. Doğa ve hayvanlara zarar vermeden çalışmaların gerçekleştirilmesi önemlidir.

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

Karamürsel'de bu da oldu!

Karamürsel ilçesinde, iddiaya göre bekçiler gece denize giren Umut Erdoğan'ın (29) kimliğini kontrol etti. Umut Erdoğan günler sonra evine gelen tutanakta maske takmaması nedeniyle ceza kesildiğini görünce şaşırırken, "Maske takarak nasıl yüzebilirim? Gelen cezaya itiraz edeceğim" dedi.

Bu kadarına pes artık TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor

TÜVTÜRK'ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesinde yangın çıkardı. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itiraz eden vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

Orhan Tanış sordu, hayvan barınağı burayamı yapılmalıydı?

Karamürsel Belediyesi tarafından sahil bölgesine yapılacak olan hayvan barınağına, CHP’li meclis üyesi Orhan Tanış itiraz etti.

İzmit'te AK Parti Karamürsel'de CHP seçim sonuçlarına itiraz etti

Kocaeli'de AK Parti'nin İzmit ilçesi, CHP'nin ise Derince ve Karamürsel ilçelerinde seçim sonuçlarına itirazda bulunacağı bildirildi

Karamürsel Spor için karar açıklandı

Karamürsel Spor hafta sonu oynadığı maç sonrası, yapılan itirazlar değerlendirildi ve Karamürsel Spor

Yeni trafik cezaları el yakıyor

Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şuyulandırma için 1 aylık itiraz süresi tanındı

Karamürsel Belediyesi tarafından Oluklu bölgesinde yapılan şuyulandırmaya 1 ay içinde itiraz edilmesi gerektiği öğrenildi.

O paralar için son 4 gün! Paranız Yanmasın

Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran...

Erdoğan'dan CHP'ye flaş referandum yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum itirazları için net konuştu: YSK'nın kararı kesin, bu iş bitti

Sandıktan öyle bir not çıktı ki

Ülkemiz ’de dün yapılan Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan Amiral ilkokulun’da bulunan 1002 Numaralı sandıktan çıkan not herkesi şaşırttı.

İPTAL EDİLDİ ! BİNLERCE ÖĞRETMENİ İLGİLENDİRİYOR !

MEB’in müdürlerinin öğretmenleri değerlendirerek puanlamaya tabi tuttuğu, performans sistemi Bursa’da bir öğretmenin başvurusu üzerine mahkeme tarafından iptal

İzmit'te Ruhsatsız İş Yerleri Kapatılmaya Başladı, Sıra Diğer İlçeler'de

İzmit Belediyesi özel bir kurumun kapatılma unsurlarına itiraz etmesi üzerine bir basın bildirisi yayınladı.

MHP yeterli delege sayısına ulaştı, tüzük kurultayı başladı

Mahkeme kararıyla parti merkezinin itirazlarına rağmen yapılan MHP 6’ıncı Olağanüstü Büyük Kongresi’nde kurultay için yeterli delege sayısına ulaşıldı.

Meclise kim girecek ? Kesin Sonuçlar Saat....

Kesin sonuçları YSK, bugün saat 15:00’de açıklama yaparak HDP’Li Ali Haydar Konca’nın mı yoksa MHP’li Lütfü Türkkan’ın mı meclise girmeye hak kazandığıyla ilgili son sözü söylemiş olacak. HDP ve MHP arasında vekil çıkarma yarışı sürüyor. MHP’de heyecanlı bir bekleyiş devam ederken, Yüksek Seçim Kurulu’nun saat 15:00’de resmi açıklama yaparak son sözü söyleyeceği öğrenildi. İtirazları göz önüne alan seçim tutanaklarını inceleyen YSK’nın saat 15:00’de yapacağı açıklama ile belirsizlik sona erecek. Eğer Ali Haydar Konca meclise girerse HDP Kocaeli’den bir milletvekilini daha Ankara’ya göndermiş oluyor.

Dün gece İç güvenlik paketinde 10 madde kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi. Dün saat 14.00'da açılan TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmelerine saat 21.30'da geçildi. Görüşmelerde AK Parti gün boyu paketin görüşmesini iç tüzük haklarını kullanarak itiraz ve usul tartışmalarıyla uzatmaya çalışan muhalefetin direnişini karşı atakla kırdı. İtirazlar dikkate alınmadı ve görüşmeler başladı. Buna tepki gösteren CHP ve HDP'li milletvekilleri bir süre birlikte oturma eyleme yaptı. Birleşime verilen aranın ardından oturma eylemi sona erdi. Birleşimin tekrar açılmasının ardından HDP'li milletvekilleri başkanlık divanı önüne gelerek saat 22.00'da başlattığı oturma eylemini 7 saat sürdürdü ve oturum kapanmasıyla sonlandırdı. Bazı HDP'li milletvekilleri ise pakette yer aldığı için yüzlerine fular ile tepki amaçlı kapattı. 5 bölüm 132 maddeden oluşan paketin 10 maddesi kabul edildi ve birleşim saat 05.10'da kapandı.