Ittifak Haberleri

Ittifak Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Çetinkaya, Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, muhtarlarla bir araya geldi. Karamürsel Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çetinkaya, yapmış olduğu açıklamada

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

AK Parti ve MHP'den Anlamlı Mevlüt Programı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki ekip, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Karamürsel Ülkü Ocakları

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Büyükşehir'de başkan Büyükakın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, yerel seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre, 'cumhur ittifakı'nın adayı AK Parti'li Tahir Büyükakın seçildi.

Ak Partililer soğuğa aldırış etmedi

Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım seçime sayılı saatler kala Büyük Karamürsel Mitinginde vatandaşlar ile buluştu.

Salon Doldu, Vatandaşlar Sokaklara Sığmadı! Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyelerini Tanıttı

Millet İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık Proje ve Meclis Üyesi Adaylarını düzenlediği görkemli etkinlikle Karamürsel'lilere tanıttı.

İYİ Parti’nin Büyükşehir adayı Serdar Kaman Karamürsel'de

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman Karamürsel'de ziyaretlerde bulundu.

İşte AKP listelerindeki MHP’liler

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ilimizde ortak meclis üye aday listesi hazırladı. Bu ittifak içerisinde bazı ilçelerde büyük hayal kırıklıkları yaşanırken bazı ilçelerde ise siyasi başarı elde edildi.

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

Millet İttifakı, adaylarını tanıttı

CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Eğer netice alamazsak bir daha seçim olmayabilir” derken

İYİ Parti ve CHP anlaştı! Büyükşehir ve 3 ilçe İYİ Parti’ye bırakıldı!

CHP ve İYİ Parti ittifakında Kocaeli için anlaşma tamamlandı. Büyükşehir ve üç ilçe İYİ Parti’ye 8 ilçe ise CHP’ye kaldı .

Kocaeli’de MHP'ye ilçe verilmedi!

Cumhur İttifakı kapsamında MHP'ye ilçe verilmedi !

AK Parti Kocaeli'de 2 ilçeyi MHP’ye bıraktı

Yerel seçimlerde ittifak yapan partilerden AKP-MHP ittifakında AK Parti Kocaeli'de 2 belediyeyi MHP'ye bıraktı.

AYM'den kritik karar çıktı! Seçim iptal edildi mi?

ANAYASA Mahkemesi, CHP'nin ittifak yasasındaki seçim güvenliğine ilişkin maddelerle ilgili iptal talebini oy çokluğuyla reddetti.

Duyar, Ziyaretine Karamürsel Alp'in mezarı başında dua ederek başladı

Duyar, Karamürsel ziyaretine Karamürsel Alp’in mezarı başında dua ederek başladı Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili adayı Serhat Duyar Karamürsel ziyaretine başlamadan önce Karamürsel Alp mezarı başında dua etti daha sonra bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP)’nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili 2. sıra adayı Serhat Duyar, Karamürsel Alp Mezarı başında dua ettikten sonra bir takım ziyaretler gerçekleştirerek Karamürsel’de adeta gönülleri fethetti. Serhat Duyar, milli ittifak hakkında vatandaşı bilgilendirerek destek istedi. Duyar, ilk ziyaret Karamürsel Saadet Partisi İlçe Teşkilatı oldu. Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek, burada başkan Aydın’dan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. Serhat Duyar daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimliği, Karamürsel Kaymakamlığı, Ziraat Odası, Esnaf Odası ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.