Izgara Haberleri

Izgara Haberleri

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Sancak ızgara yenilenen mekanıyla hizmete açıldı

Hasan Sancaktutan tarafından işletilen Sancak Izgara gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün yeni yerinde hizmete girdi.

YAVUZ ET IZGARA EREĞLİ'DE AÇILDI

Yavuz Et Izgara, Ereğli'de Ali Kazım Yavuz tarafından açıldı.

Bilgiçler Köfte ve Izgara 3 Şubesini açtı

Kocaeli'nde ürün ve hizmet kalitesi ile adından sürekli söz ettiren Bilgiçler Köfte ve Izgara tarafından devralınan ve çok kısa süre içerisinde yapılan tadilat sonrası 

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır sürdürdüğü piliç döner yanı sıra eşinin evde yaptığı ev yemeklerine satmaya başlayan çalılar Piliç Karamürsellilerin adresi haline gelmeye başladı. Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır Çalıklar Piliç adı altında piliç döner, piliç çevirme, gözleme, saç kavurma, ızgara köfte satışı yapan çalıklar Piliç işletmecisi ve sahibi Yusuf Çalık, şimdide eşinin evde yaptığı kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, mercimek çorbası da hizmete soktu. Yusuf Çalık’ın eşi Necla Çalık tarafından evde itinayla yapılan ev yemeklerini satışa koyan Yusuf Çalık önümüzdeki günlerde değişik ev yemeklerini de hizmete sunacağını de belirterek herkesi yemeklerinin tadına bakmaları için dükkanıma bekliyorum dedi.