Izmit Haber, Haberleri

Izmit Haber, Haberleri

Seddar Yavuz'dan Kocaeli geneli için önemli açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan son dakika önemli açıklama. Kocaeli genelinde yaşayan tüm halkımız önlem alması için bir paylaşım yaptı.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de paketlendi

Kocaeli'de telefonla kendisini polis olarak tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Öğretmen evi önünde korkutan motosiklet kazası

Olay sabah erken saatlerde, Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi, Öğretmen Evi öünde meydana geldi.

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Toplu taşıma sefer saatlerinde ani değişiklik

Toplu taşımada yarın itibarı ile ani bir karar alınarak değişiklikler uygulanmıştır. Vatandaşların sefer saatlerine göre program yapmaları ve mağdur olmamaları için…

Karamürsel'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar 

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların  listesi açıklandı

Gölcük donanmaya çok sayıda personel alınacak

Deniz Kuvvetleri Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada

Çocuk Şube Müdürlüğü Karamürsel'de “Güvenli Okul Uygulaması” yaptı

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan “Güvenli Okul Uygulaması”, Karamürsel’de gerçekleştirildi.

Bu kış zor geçecek! İşte detaylar

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'ten son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Tek, kasım ayının sonunda İstanbul'a kar yağmasının beklendiğini belirtirken

Orhan Tanış sordu, hayvan barınağı burayamı yapılmalıydı?

Karamürsel Belediyesi tarafından sahil bölgesine yapılacak olan hayvan barınağına, CHP’li meclis üyesi Orhan Tanış itiraz etti.

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Türk kahvesi gut hastalığından koruyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Romatoloji Bölümü'nden Doç. Dr. Meryem Can, kronik eklem ağrılarına yol açan gut hastalığından korunmanın yollarını açıkladı. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve 14. Louis gibi tarihteki ünlü isimlerin gut hastalığından muzdarip

Karamürsel'de halk otobüsü icradan satılık!

Karamürsel - Yalova güzergahında çalışan bir halk otobüsü icardan satışa çıktı. Halk otobüsüne, hattı ile birlikte 700 bin lira değer biçildi.

Yalova’da meydana gelen depremler devam ediyor!

Yalova'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem başta Karamürsel olmak üzere Kocaeli ve İstanbul'un bir çok yerinde hissedildi.

Karamürsel Battı-Çıktı yeni ihalesi 4 Kasım günü yapılacak

Karamürsel'de yapımı yılan hikayesine dönen battı-çıktısının yeni ihalesi 4 Kasım’da gerçekleştirilecek. Açıklamayı, İl Koordinasyon Kurulu’nda Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay yaptı

Deprem nedeniyle Kocaeli’de tüm ekipler teyakkuz halinde!

Kocaeli’de de şiddetli şekilde hissedilen depremin ardından Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yayımlayarak teyakkuzda olduklarını dile getirdiler.

Füsun Yılmaz Deniz, açtı ağzını ! Yumdu gözünü!

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de Barış Mahallesi’nde bulunan park alanının Gebze Belediyesi tarafından yasaya aykırı olarak ihaleye çıktığını söyledi

Karamürsel'de sinek istilası! Cam pencere açamıyorlar

Havaların ısınması ile birlikte sinek ve haşerelerde boy göstermeye başladı. Karamürsel genelinde özellikle çöp konteynırlarının yıkanmaması ve yeterli ilaçlama yapılmaması nedeni ile sokağı basan sinek ve haşereler evlere de akın etti.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Hüseyin Aksoy Karamürsel'in sorunlarını dinledi

Vali Hüseyin Aksoy, Karamürsel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında muhtarlarla bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti, mahallelerin sorunlarını dinledi.

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Karamürsel’in o mahallesinde heyelan tehlikesi meclise taşındı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Karamürsel ilçesinin Safiye Mahallesi’nde heyelan riski ile ilgili bir çalışma olup olmadığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu.

O meclis üyeleri istifa edecek!

Kocaeli'nin tüm ilçelerinde belediye meclislerine, AKP listesinden giren MHP’lilerin istifa etmeleri bekleniyor.

Ak Parti'de bugün Gebze ve Karamürsel’de aday tanıtımı yapılacak

Karamürsel'de saat 14:00'da İsmail Yıldırım'ın aday tanıtım toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ve partililerinde katılacağı

Karamürsel Alp Vapurunda yangın çıktı!

Olay, saat 15.00 sıralarında İzmit 1 Mart Vapur İskelesi’ne yakın bir bölgedeki bakım alanında meydana geldi.

Acil kana ihtiyaç var! Lütfen paylaşın!

Bugün ameliyata girecek olan Aydın Yetkincan için 15.00'a kadar acil 6 ünite A Rh kan gerekmektedir.

Fatma Kaplan Hürriyet, çiçeği bile zor verdi!

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet'e bürokratik zorluk çıkarıldığı belirtildi. Konu ile ilgili Hürriyet, "Maç öncesi takımlara çiçek takdim etmek istedim.