Jandarma Haber Haberleri

Jandarma Haber Haberleri

Sigara fabrikası kurmuşlar!

Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından yapılan baskında adeta bir üretim tesisi kurarak sigara üretimi yapan kişilere baskın düzenlendi.

Silah ve sigara kaçakçılığı 2 şüpheli gözaltına alındı

Altınova ilçesinde yapılan operasyonda, silah ve sigara kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavşanlı beldesindeki şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 2 bin 300 makaron ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Karamürsel’de korkunç olay! Öz yeğenini bıçakladı!

Karamürsel’de dün akşam geç saatlerde meydana gelen olayda öz yeğeni ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Eyüp Y. (41) yanında bulunan bıçakla Önder B. (30) isimli yeğenini bıçakladı.

Karamürsel Jandarmaya yeni komutan

Karamürsel Jandarma Komutanlığı görevine genç ve başarılı bir isim atandı.

Jandarma hırsızları suç üstü yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri başarılı bir operasyona daha imza atarak, hırsızları suç üstü yakaladı.

Baz İstasyonundan Akü Çalan 4 Kişi Yakalandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan bir baz istasyonundan 12 adet akü çalan 4 kişi yakalandı.

Jandarma okul servislerini denetledi

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yeni tedbirler alındı. Alınan tedbirler kapsamında İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçede Jandarma bölgesinde bulunan okul servis araçlarını denetledi.

Jandarma Genel Komutanlığı kaç kişi alacak? Hemen başvurun!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzerinde yer alan başvuru sayfasında, yer alan duyuruyla beraber başvuru yapacak vatandaşlar heyecanla şartları araştırmaya başladı

KARAMÜRSEL JANDARMA MERKEZDEN KALKIYOR

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan Karamürsel Jandarma Komutanlığı ve lojmanları kaldırılarak taşınıyor.