Jandarma Operasyon Haberleri

Jandarma Operasyon Haberleri

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

Karamürsel'de esrar yakalama sezonu başladı!

Karamürsel'de küçük çaplı ekilen esrar tarlaları bir, bir yakalanmaya başladı.

Karamürsel’de Kaçakçılara Jandarma operasyonu

Karamürsel'de kaçakçılara büyük operasyon. Jandarma ekiplerinin durdurduğu 2 tırda binlerce paket kaçak sigara yakalandı.

Karamürsel'de Jandarma ekiplerinden nefes kesen operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından alınan duyum ve yapılan takip sonucu, Karamürsel İlçesinde durdurulan bir Tır’ın

Kova yapıp, komaya girdiler!

Jandarma ekipleri devriye attığı sırada ormanlık alanda yatan 2 kişiye rastladı. Şahısların yanında kova bulan jandarma ekipleri şahısların uyuşturucu komasına

Halıdere'de jandarma ve polis ortak torbacı operasyonu yaptı

Halıdere'de, yaklaşık 1 ay havadan drone ile takip edilen ve binanın terasında saksıların içinde hint keneviri yetiştirdiği tespit edilen O.M. (65), jandarma ve polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Jandarma okul servislerini denetledi

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında yeni tedbirler alındı. Alınan tedbirler kapsamında İzmit ilçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ilçede Jandarma bölgesinde bulunan okul servis araçlarını denetledi.

Karamürsel'de 6 kaçak göçmen yakalandı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yapılan baskında 2500 hint keneviri yakalanmıştı. Gece yapılan operasyon ile çok sayıda kaçak göçen yakalandı.

Karamürsel'de kaçaklara operasyon

Karamürsel'de haftasonu jandarmanın yaptığı operasyon ile 3 kaçak işçi yakalandı.

Altınova Jandarma Uyuşturucuya geçit vermiyor!

Altınova ilçesinde bin 100 kök Hint keneviri ele geçirildi. Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Subaşı beldesinde bir arazide Hint keneviri olduğu ihbarı üzerine

Karamürsel'de terör örgütüne ait döküman bulundu

Karamürsel, Suludere, Başdeğirmen ve Oluklu Mahalleleri’nde boş araziye atılmış, siyah poşet içinde ele geçirilen kitaplar içinde kalem ve bazı kırtasiye malze

ESRAR TARLASI YAKALANDI

Uyuşturucu madde sevk edilmeden yakalandı. Karamürsel'de 172 kök Hint keneviri ele geçirildi.