Kaçırma Haberleri

Kaçırma Haberleri

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Köyünüzü özlediyseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Kocaeli'nin seyir terası olan ve inanılmaz manzarası ve püfür,püfür esen rüzgarı ile serin ve oksijen dolu havası ile misafirlerine muhteşem zamanlar geçirmeye ne dersiniz?

Bu affı kaçırmayın!

Vergi barışı yasası Gelir ve Kurumlar Vergisi mükelleflerine stok ve kasa kayıtlarındaki uyumsuzluğu giderme fırsatı getirdi.

14 Yaşında iki kız çocuğu kaçırıldı

Olay dün akşam saat 19:00 sularında Gebze Mustafa Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre isimlerinin

Küçük çocuk kaçırılmaktan son anda kurtarıldı

Kocaeli'nde inanılmaz olay. Kaçırılmak istenen küçük çocuk son anda kurtarıldı.

İzmir'de 5 yaşındaki Mehmet Tekeoğlu kayıp

İzmir'in Dikili ilçesinde 5 yaşındaki bir çocuğun deniz kenarında kaybolduğu bildirildi.

Karamürsel'de çocuk şenliğini kaçırmayın

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana hem verdiği kaliteli hizmet hemde deneyimli personel kadrosuyla çocukların güven ve huzur içerisinde zaman geçirdiği

28 Haziran belgeseli izleyiciyle buluşuyor kaçırmayın

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği'nin büyük emekler sonucu hazırladığı"18 Haziran / İzmit!in Onur Günü" adlı belgesel, izleyici ile buluşuyor Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin büyük emekler sonucu hazırladığı “28 Haziran Belgesel Film Prodüksiyonu”nun gala gecesi yarın (29 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirilecek olan galaya ilginin büyük olması bekleniyor. “İzmit düşman işgalindan nasıl kurtarıldı? İşgal kuvvetlerinin direnci nasıl kırıldı? Bu zorlu süreçte neler yaşandı? İsimleri kent tarihine altın harflerle geçen gizli kahramanlar kimler?” Bu soruların tamamının yanıtının verileceği belgesel, İzmit için de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Karamürsel'de Ücretsiz Kurslar Başlıyor Kaçırmayın

Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kültür, eğitim, sanat ve spor alanında birçok branşta eğitim kursları açılıyor. İğne Oyası, Saçaklama, üç boyutlu resim, Ebru, Tezhip, Model gemi, Mis sabun, Bendir, Tasavvuf, Koro (TSM), Koro (THM), Tel kırma, Mefruşat, Kırkyama, El nakışı, Ahşap oyma, Bağlama, Gitar, İngilizce (A1), Boşnakça (A1), Çocuk Korosu, Çocuk Halk Oyunları, Yetişkin Halk Oyunları, Açıktan Lise Okuyan Yetişkinlere Matematik- İngilizce Kursu açılacak. 30 Eylül 2015 Çarşamba gününe kadar müracaat alınacak. Müracaatlar, ilçe terminalinin arkasında bulunan Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kursu binasında alınacak.

Karamürsel ve Mavi AY Bu Geceyi Kaçırmayın

Nadir bir doğa olayı olan 'Mavi Ay', 2012 yılının Ağustos ayından sonra bu gece tekrar kendini gösterecek. Dünya'da meydana gelen volkanik patlama ve orman yangınlarının neden olduğu toz bulutlarının hareketi sırasında mavi tonlarında görünen dolunay, ilk kez 1883 yılında belirgin bir şekilde görüldü. Aslında Ay'ın renginin değişmediğini, toz bulutları sebebiyle öyle göründüğünü bildiren gökbilimciler, mavi tonuna en yakın dolunayın 1991 yılında görüntülendiğini açıklıyor.