Kaf Haberleri

Kaf Haberleri

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba Halkla Buluştu

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi.

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Altınova'nın yeni başkanı Yüksel Kahriman

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova'yı BAL Ligi'nde temsil eden Vetraco Altınova Belediyespor'un başkanı oldu. Yüksel Kahriman, yapılan genel kurulda başkanlık görevine

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

KARAMÜRSEL MOHTİ OTEL - SPA - FİTNESS - RESTORAN - KAFE

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Karamürsel Yelken Cafe 5 yıllığına kiraya verilecek

Belde A.Ş.’de Karamürsel Sahili’nde bulunan toplam 916 metrekarelik kapalı ve açık alana sahip Karamürsel Yelken Cafe’nin 30.04.2022 tarihinde kira sözleşmesi sona erecek olması nedeni ile 5 yıllığına ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Husumetlisinin kafasına ateş edip öldürdü

Karamürsel'de korkunç bir cinayet işlendi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi köy meydanında denk gelince husumetlisini öldürdü.

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Faturaların son ödeme tarihi erteleniyor

Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına ayarlama yapılması kararı alındı.  

Ramazan günü yavru yunus balığının kafasına ateş etmişler!

Karamürsel sahilde geçtiğimiz hafta sahile çeşitli yerlerinden 3 el ateşli silahla vurulduğu tahmin edilen yavru yunus balığı bulundu. 

39 yaşındaki işçi tonlarca ağırlıktaki makinenin altında can verdi

Howon Fabrikası’nda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki, Adem Bozkurt tonlarca ağırlıktaki pres makinesinin altında ezilerek feci şekilde can verdi.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

Yüz yüze eğitim nasıl olacak? Erdoğan açıkladı!

Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimle ilgili, "Okullar Türkiye genelindeki

Son Dakika: Kafeler, restoranlar ne zaman açılacak?

Vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan birisi de kafelerin açılış tarihi.

Karamürsel kalıcı konutlarda korkutan yangın!

Karamürsel Kalıcı Konutlar mevkiinde bulunan Şiir Kafe alt tarafında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ’NE BÜYÜK TEPKİ!

Vatandaş isyan etti! Her yer perişan siz neyin kafasını yaşıyorsunuz! Nerede yaşıyorsunuz? Karamürsel Belediyesi’ne ait katlı otoparka yapılan zam çok sayıda vatandaşın tepkisine neden oldu!

ORHAN TANIŞ; KAFTANCIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine CHP’li Orhan Tanış da bir yorum getirdi Tanış, “Bu söylem Gazi Mustafa Kemal Paşa ile Atatürk'ü ayırmak demektir” dedi

Eşi Müezzinin boynunu kesti,müezzin eşini boğarak öldürdü

İzmit Kent Konut'ta camii müezzini tartıştığı eşini boğarak öldürdü.

Fİ CAFE AÇILDI

Karamürsel’in balıkçı kasabası Ereğli mahallesi Kumyalı cd. Üzerinde muhteşem bir mekan “Fİ CAFE” açıldı.

Restoran ve kafeler 1 Haziran'da açılacak

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında restoran, kafe, plajlar, milli parklar ve bahçelerin 1 Haziran itibariyle yeniden açılacağını söyledi.

EŞİNİ ODAYA ÇAĞIRIP BAŞINA ATEŞ ETTİ

Karamürsel’de gece yaşanan olayda eşini odaya çağıran Ali Y (34) kişi eşinin odaya girmesi ile kafasına dayadığı silahı ateşledi

BİSİKLETLİ GENÇ KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI 1 YARALI

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü karşı şeritten gelen aracın ön kısmına çarparak yaralandı.

Karamürsel'de Hacı Adayları Dualar ile Uğurlandı

Karamürsel'de hac vazifesini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gidecek olan 65 kişilik kafile dualar ile uğurlandı.