Kamyonet Haberleri

Kamyonet Haberleri

21 Yaşındaki gence kamyonet çarptı! Ağır yaralandı!

Karamürsel'de 21 yaşındaki gence yolun karşısına geçerken kamyonet çarptı. Ağır yaralanan genç Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karamürsel'de kamyonet devrildi 2 Kardeş yaralandı

Karamürsel'de dün gece meydana gelen kazada aynı araçta bulunan iki kardeş yaralandı.

Karamürsel'de kaza 1 yaralı

Karamürsel Betonyol mevkinde bir kamyonet ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı.

Dur İhtarına Uymayan Araçtan Çıkanlar Şaşırttı

Sürücüsünün terk ettiği kamyonette ambalajlı silah ve mühimmatlar bulundu.

Karamürsel'de zincirleme kaza 1 yaralı

Karamürsel Kayacık mahallesi, World Oil Petrol karşısın'da 28 yaşındaki A. E. isimli şahsın kullandığı 41 GM 169 plakalı kamyonet, 27 yaşındaki A.A. idaresindeki 41 NM 525 plakalı otomobil ve

Karamürsel'de Ölüm Arabada Buldu

Ölüm arabasında yakaladı.Karamürsel ilçesinde,Kızderbent Mahallesi'nde 53 AE 304 plakalı kamyonetiyle evine gittiği sırada fenalaşan Ali Çap (63), aracının

Karamürsel'de Kamyonet kaza yaptı 3 yaralı

Görgü tanıklarının iddialarına göre, D-130 Karayolu'ndan Yalova yönüne giden Rıdvan Kart'ın (27) kullandığı 45 HK 636 plakalı kamyonet,

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu Önceki akşam saat 19.00 sıralarında Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Ulaşlı mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın kendisine çarpması ile hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlendi.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE KAMYONETİN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Kamyonetin Çarptığı Yaya Olay Yerinde Öldü Karamürsel’de yolun karşısına geçmek isterken kamyonetin çarptığı 30-35 yaşlarındaki henüz kimliği belirlenemeyen adam hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre D-130 karayolu İzmit istikameti Ulaşlı girişinde yolun karşısına geçmeye çalışan üzerinden kimlik çıkmayan 30-35 yaşlarında adama, İhsan E.’nin (34) kullandığı 41 K 9694 plakalı kamyonet çarptı.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Beton mikseri Belediyenin kamyonetine arkadan çarptı; 1 kişi yaralı

Beton mikseri kamyonete arkadan çarptı; 1 kişi yaralı Karamürsel’de beton mikserinin arkadan çarptığı resmi plakalı kamyonet kazasında 1 kişi yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi İmsa ışıklarında meydana trafik kazasında 41 K 2251 plakalı E.Ö. (46) yönetimindeki Karamürsel Belediyesine ait kamyonete, 34 KP 3969 plakalı H. K. yönetimindeki beton mikseri arkadan çarptı. Kazada Mikser sürücüsü yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Alkollü Sürücü Faciaya Neden Oluyordu !

Karamürsel’de alkolü bir sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi önünde yaşanan kazada seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü iki araca çarptıktan sonra dururken, alkolü sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Bu akşam saat 21.00 sıralarında İzmit İstikametine gitmekte olan A.D. (63) yönetimindeki kamyonet, Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi mevkiine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyir halindeki 41 J 3269 plakalı Karamürsel –İzmit hattı çalışan yolcu minibüsüne arkadan çarptı, daha sonra yolun ortasındaki tel örgülü çiti yıkarak karşı şeritten Yalova İstikametine gitmekte olan B.N. (34) yönetimindeki 77 AS 427 plakalı otomobile yandan çarparak durabildi. Kazada kimsenin burnu bile kanamazken olası bir faciaya ucuz atlatıldı. 148 promil alkollü çıkan 77 EE 965 plakalı araç sürücüsü A.D. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı

Karamürsel’e Yeni Hizmet Araçları Kazandırıldı

Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenen törene Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Yapılan duanın ardından törende konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’in her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Amacımız ilçemize daha iyi hizmet etmek. Yeni hizmet araçlarımız belediye çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Belediye personelimizin işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmeleri amacıyla 2 adet damperli kamyon, 2 adet otomobil ve 1 adet çift kabinli kamyonet alınmıştır. Geçtiğimiz ay içerisinde de Zabıta Müdürlüğümüze çevre dostu motosikletler alındı. Güçlenen araç filomuzla ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi. Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2 adet Mercedes Benz Axor 3029 6×4 model damperli kamyon, 1 adet Ford tourneo courier model otomobil, 1 adet Ford Transit Çift Kabinli Kamyonet, Zabıta Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 1 adet Ford tourneo courier model otomobil alındı.