Kandı Haberleri

Kandı Haberleri

Son Dakika Deprem Haberleri: Yeni Bir Deprem daha

15 Şubat günü saat 12:55 te merkez üssü Karamürsel olan 1.5 meydana gelen depremin ardından, aynı fat hattı üzerinde bugün saat 04.25'te Akdeniz'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem, birçok ilde hissedildi.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Hasan Özbaş kandil mesajı

Yunus Emre Katı kandil mesajı

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

Regaip Kandili bugün idrak edilecek

Regaip Kandili, İslam aleminde rahmet ve bereketi bol "üç ayların" habercisi olarak kabul edilen önemli bir gecedir ve bu yıl bugün idrak edilecek.

Seçime aylar kala bu acele nedir ?

Önce Cengiz Enerji, ardından Galata Wind, şimdi ise Daven Enerji... Karamürsel, rüzgar türbini projelerinin paratoneri oldu. İki firmanın ardından Daven Enerji de Kandıra’ya RES kurmaya hazırlanıyor.

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Dikkat Jandarma çıkabilir! Jandarma ekiplerinden büyük başarı

4 ilçede düzenlenen operasyon sonucu 80 gram skunk, 446 kök kenevir, 59 gram esrar, 7 gram metamfetamin, 25 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

İlçe ilçe seçmen ve sandık sayısı

Karamürsel’de 2 bin 994 yeni seçmene rağmen sandık sayısı aynı kaldı. Karamürsel’de 142 sandıkta toplam 45 bin 969 seçmen oy kullanacak.

Cinayetten aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Kasten adam öldürmek suçundan dolayı 12 yıl 6 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası alan hükümlü Karamürsel'de yapılan başarılı operasyonla yakalandı.

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Karamürsel'in altın çocukları herkesi mest etti

Karamürsel Akçakoca Proje İmam-hatip ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Karabali Camiinde Miraç Kandili programı düzenledi.

Karamürsel Kocaeli Nöbetçi Eczaneler - SÜREKLİ GÜNCEL

Sürekli güncel, otomatik... Karamürsel ve Kocaeli ilçeleri günlük eczane listesi

İsmail Yıldırım yıllardır Karamürsel halkını kandırıyor mu?

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın Karamürsel halkını yıllardır kandırdığı ve yalan beyanda bulunduğunu iddia ederek “CİMER” üzerinden şikayette bulunuldu.

Karamürsel’de vahşet kandil gecesi köpek zehirlediler

Karamürsel’de akşam saatlerinde yol kenarında can çekişerek ölen bir köpeği gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Hakim karşısına çıkan iki kişiden 1 tutuklandı

Karamürsel ilçesinde tartıştığı Burak Şahin İren'i (33) tabancayla vurarak öldüren Yıldıray A. (36) ile ona yardım ettiği öne sürülen Serhat B. (30), isimli 2 kişi tutuklandı.

Ali Kangal'dan Kandil ve 19 Mayıs mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kadir Gecesi ve aynı güne denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kocaeli geneli DİKKAT! Önce sel, sonra bahar!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önce sel konusunda uyardı, sonrası için de baharın başladığını gösteren raporunu duyurdu. Kocaeli’de önce kuvvetli yağış görülecek

Bu kış zor geçecek! İşte detaylar

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'ten son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Tek, kasım ayının sonunda İstanbul'a kar yağmasının beklendiğini belirtirken

UlaşımPark ile 12 ilçeden KOÜ’ye kolay ulaşım başladı

Kocaeli'de UlaşımPark, 12 farklı ilçeden Kocaeli Üniversitesi (KOÜ)'ne ulaşım hizmeti sağlıyor.

İşte Karamürsel'de hasarlı binaların adresleri

Silivri açıklarında dün meydana gelen sarsıntı, yeniden Karamürsel'de deprem korkusunu gündeme getirdi. Bu deprem Karamürsel’deki hasarlı bina sayılarını da gündeme getirdi.