Kapat Haberleri

Kapat Haberleri

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Ramazan günü burnumuzun dibinde bomba patlattılar

Osmangazi'de cezaevi aracında yaşanan, sebebi henüz bilinmeyen patlama sonrası 1 infaz koruma memuru hayatını kaybetti, çok sayıda infaz koruma memuru ise yaralandı. Olay Mudanya yolu İhsaniye Mahallesi civarında gerçekleşti.

Deniz ile alakalı korkunç gerçekler gün yüzüne çıktı

Deniz salyası olarak bilinen müsilaj, Marmara Denizi'nde görülmeye devam ediyor. Deniz suyunu tamamen kaplayan ve deniz canlılarını öldüren katman neeniyle balıkçılar sezonu erken kapattı.  

Karamürsel'de balık sezonu erken kapandı!

Karamürsel'de balıkçılar, bölgelerinde avlanmayı güçleştiren deniz salyası (müsilaj) nedeniyle sezonu erkenden kapatmak zorunda kaldılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

SEDAŞ Karamürsel’den gitti mağduriyetler arttı!

Karamürsel’de uzun yıllardır başarılı kadrosu ile ilçe halkına hizmet veren SEDAŞ müşteri hizmetleri ofisinin kapatılması

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Sefine Tersanesi'nde patlama çok sayıda yaralı var!

“Sefine Tersanesi” isimli iş yerinde iddialara göre gaz sıkışması nedeni ile bir tankerin patladığı ve tanker etrafında çalışan 7 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

İşte bu yüzden millet vekili! Gerekirse sizlerle yolu kapatacağım!

Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete ve DSİ 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ile

Deniz sezonu resmen kapandı!

KOSKEM sezonu kayıpsız kapattı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, yaptıkları özverili çalışma neticesinde 2020 yaz sezonunu kayıpsız kapattı.

Mahallede vakalar artınca CAMİ KAPATILDI

Gölcük Yeni Mahalle'de vakalar artınca Şirintepe Cami geçici süreyle ibadete kapatıldı

Sokağa çıkanlar Karamürsel sahillerine akın ettiler

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilmesinin ardından Karamürsel’de yaşlılar güneşli havayı fırsat bilerek Korona virüs tedbirleri kapsamında sahilde kapatılan yürüyüş yoluna akın etti.

30 Büyük şehir ve Zonguldak araç giriş çıkışına kapatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ın araç giriş çıkışına kapatıldığını açıkladı.

İstanbul'da otobüsle şehir dışına çıkışlar durduruldu

Koronavirüs salgınına karşı ulusal düzeyde önlemler alınıyor Yerel yönetimler de alınan önlemler kapsamında uygulamaları hayata geçiriyor.

Kocaeli genelinde 21 Temel Lise kapatılıyor

Kocaeli genelinde faaliyet gösteren 21 temel lise kapatılıyor.

Emniyetten uyarı ! Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat!

Telefonda yeni dolandırıcılık yöntemi banka masraflarını geri alma, kredi kartı borcunu kapatma gibi acil kodlu mesajlarla vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, dönüş yapan tüketicilere binlerce liralık faturalara mal oluyor

Hafta sonu TEM Otoyolu kapalı!

TEM Otoyolu Tuzla Orhanlı Kavşağı-Şekerpınar Kavşağı arası köprü imalatı çalışmaları nedeniyle yarın saat 22.00'den pazar günü 12.00'ye kadar Ankara istikametine gidiş kapatılacak.

Mahkumlar Hendek'e sevk edilecek

Kandıra’da bulunan kadın açık cezaevi kapatılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, 'Kadın mahkumlar Sakarya’ya nakledilecek' dedi.

Karamürsel Amerikan üssü kapatıldı!

1975 yılında Bülent Ecevit başkanlığındaki bakanlar kurulu İncirlik hariç tüm Amerikan üslerini kapatmıştı. 25 Temmuz’da kapatılan üsler arasında Karamürsel’deki üs de bulunuyordu.

Büyük saldırı başladı: Dünya tehlike altında ! Modeminizi hemen kapatıp açın!

Global bilgi güvenliği kuruluşu ESET, internet bağlantımızı sağlayan modemlerin yeni bir küresel tehditle karşı karşıya bulunduğunu duyurdu. Ev ve ofislerdeki yüzbinlerce modem, VPNFilter adlı zararlı yazılım tarafından tehdit ediliyor.

Karamürsel D-130 Çift taraflı trafiğe kapatılıyor!

Karamürsel'de yapımı devam eden dal-çık projesi kapsamında 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Jandarma önünde bulunan üst geçidin sökülme işlemleri

Türkiye'nin AFAD tarafından açıklanan Resmi Deprem Haritası

AFAD’ın geçici olarak kapatılan deprem haritaları uygulaması yeniden hizmete açıldı. Buna göre İstanbul’un Marmara Denizi kıyısındaki semtlerinde daha çok, kuzeyinde daha az deprem riski var.

Güngör Arslan yine tutuklandı!

Kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Güngör Arslan tutukladı. Arslan Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.

Güngör Arslan’ın haber sitesi Günaydın Kocaeli kapatıldı!

Güngör Arslan’ın kapatılan 2 gazetesinin ardından açtığı ve 1 yıla yakın bir süredir faaliyette bulunan internet gazetesi “Günaydın Kocaeli” de kapatıldı

Karamürsel Deniz Bank Kapandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Blv. Numara:56/1 Adresin'de Karamürsel halkına hizmet veren Deniz Bank Şubesi kapılarını kapattı.

RTÜK’ten son dakika kararı! Kocaeliden bir çok yayın organı kapatıldı !

RTÜK'ten bir son dakika kararı geldi. Kocaeli ve Türkiye genelinde 17 medya kuruluşunu kapatma kararı aldı. Kapatılan kuruluşlar yayıncı kütüğünden de çıkarıldı.

Değirmendere'de korkunç olay, çatı yaparken elektrik çarptı

Değirmendere’de  akıl almaz bir kaza yaşandı. Evlerinin çatı katı balkonunu kapatmak için iple bağladıkları demir profil çeken iki kişi tam profili eve alırken

Karamürsel-Yalova arasında gece kulüplerine baskın 1 Tanesi mühürlendi

Karamürsel-Yalova arasında bulunan gece kulüplerine düzenlenen fuhuş operasyonunda, 26'sı yabancı uyruklu 31 kadın ile aracılık yaptıkları iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel'de etkinlik var! Kimsenin haberi yok!

Karamürsel Belediyesi basın yayın müdürlüğü kapatıldı mı? Karamürsel Belediyesi resmi internet sitesin'den ne etkinlikler nede duyurular paylaşılmıyor.