Karamürsel Avcı Köyü Haberleri

Karamürsel Avcı Köyü Haberleri

Avcı köyü sakinleri artık yeter dedi

Karamürsel, Avcı Köyü sakinleri bir türlü çözüm bulunamayan yolları için yetkililere seslenerek artık bizim sesimizi ve maduriyetimizi birileri duysun diyerek yetkililere seslendi.

Avcı Köyü Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş, Güven Tazeledi

Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

Hacer Öztoprak vefat etti

Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi İnci Apartmanı adresinde ikamet eden merhum Mümin Öztoprak’ın eşi Hacer Öztoprak (83) vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Hacer Öztoprak’ın cenazesi Karamürsel Avcı Köyü Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş ve yönetimi öncülüğünde organize edilen pilav gününde ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Dernek Başkanı Tuncay Çetinbaş, yaptığı konuşmada, ‘bu bizlere dedelerimizden, babalarımızdan süre gelen bir gelenek, bizler ve bizlerden sonraki nesiller bu geleneği sonuna kadar devam ettirecek’ dedi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı geleneksel pilav günü etkinliğine katılanlar havanın ve doğanın tadını geç saatlere kadar çıkartma fırsatını da buldular.

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Karamürsel Avcı Köyü Sakinleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği çok kalabalıktı. Köfteci Nurettin’de verilen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş Anne Annesini Kaybetti

Karamürsel ak parti kadın kolları eski başkanı Nazan Baş dün gece anne annesini kaybetti. Anne annesi Münir’e Özalp ( 81 ) Cenazesi bu gün Öğlen Namazına müteakip olarak Karamürsel Avcı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından. Avcı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için Karamürsel otogarından araç kaldırılacaktır. Buber Group ve karamursel.tv Ailesi olarak Nazan Baş Hanım efendiye ve kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.