Karamürsel Balık Adası Haberleri

Karamürsel Balık Adası Haberleri

Bileklerini kesip denize atlayarak intihar etmek istedi!

Karamürsel Balık adası civarında bileklerini keserek, kendini denize atan genç son anda kurtarıldı.

BALIK ADASINDA LAĞINIM YARISI LOGARA YARISI DENİZE

Karamürsel Balık adası lağımının yarısı denize akıyor ve yetkililere defalarca şikayet edilmesine rağmen

BALIK ADSINI YAPAN MÜTEAHHİT GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel balık adası projesi inşaatının yapım ihalesi alan 3B inşaat firması sahibi Mehmet Muhlis Hasar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel Belediyesi 7 dükkanı 17 ayda bitiremedi

Karamürsel Belediyesi çok uzun bir süredir ilçede gözle görünür bir eser yapmadığı gibi yaptığı 2 projedede acayip çuvalladı.

Milyonluk ihale iptalmi edildi?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yapımı hala devam eden "BALIK ADASI PROJESİ" içerisinde bulunan bir kafeterya için yapılan milyonluk ihalenin iptal edildiği

Karamürsel'de Dev Türk bayrağı tekrar yerine takıldı

Karamürsel Balık adasına Ağustos ayı başında yapılan törenle Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük bayrağı dikilmiş ve bu bayrak başta Karamürsel halkı olmak üzere bir çok kişiyi çok mutlu etmişti.

Karamürsel Balık Adasına koyulan dev Türk bayrağı çalındı mı?

Karamürsel Balık Adasına Ağustos ayı başında törenle dikilen 150 m2 çapı ile Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük Türk bayrağı daha bir ay olmadan kayboldu.

Balık adası tekrar ihaleye çıkıyor

Karamürsel Balık Adası Sosyal Tesisleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel Balık Adası yapım işi 12.12.2016 Tarihinde ihaleye çıkacak.Karamürsel'de Balık Adası projesi GTÜ tarafından tasarlandı. Karamürsel Belediye Meclisind

Bayrağımız bir an önce yerine asılsın !

Karamürsel Balık Adasında bulunan dev Türk Bayrağı'nın yaklaşık bir haftadır yerine asılmayışı vatandaşların tepkisine neden oldu ‘BAYRAĞIMIZI BİR AN ÖNCE YERİNE ASIN’ Yaklaşık bir hafta önce bakımı yapılacak diyerek yerinden alın ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen hala yerine asılmayan bayrağımız, vatandaşların tepkisine neden oldu. Balık Adasındaki boş bayrak direğini gören vatandaşlarımız, son zamanlarda birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara, siyasi düşüncen, siyasi partin ne olursa olsun, vatanın bir ve bütünlüğü için tek yürek olalım dediğimiz şu günlerde bu dev bayrağımızın hala yerine asılmayışına tepki göstererek vatandaşlar ‘TÜRK BAYRAĞIMIZ’ bir an önce yerine asılsın diyerek Karamürsel Belediyesine seslendi.

Karamürsel Sanat Derneği Açıldı

Karamürsel Sanat Derneği Açıldı Kocaeli’nin Karamürsel İlçesinde Sanat Derneği Açıldı. Karamürsel Balık Adası Karşısı Fenerbahçeliler Derneği Yanında kurulan Karamürsel Sanat Derneği (KSD) Gitar resitali açılışa renk kattı.

Karamürsel'de Fırtına'da Deniz'de Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Balıkçı zor anlar yaşadı Ereğlili balıkçılar aniden çıkan fırtınadan dolayı zor anlar yaşadı. Karamürsel iskelesi ile Balık Adasında sahile yaklaşık 30 metre kala demirleyerek denizin üstünde zor anlar yaşayan balıkçıları oldukları yerden kurtarabilmek için Karamürsel İtfaiye ekipleri bir çok girişimlerde bulunabilmelerine karşılık denizin dalgalı olması ve şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur bütün çabalara karşılık etkisiz kalırken fırtınanın dinmesiyle birlikte iki kişinin bulunduğu balıkçı teknesi Karamürsel Balık Adası limanın yanaşarak rahat nefes alınmış oldu.

Balık Adasındaki Gandi Cafe oldu Ada Cafe

Karamürsel balık Adasında bulunan Gandi Cafe devir edildi. Karamürsel’in tanınmış işletmecilerinden Osman Aksoy tarafından Balık Adasında çalıştırılan Gandi Cafe, Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif ve aynı zamanda Kaytazdere Kamyoncular Kooperatif Başkanı Halil Yanık’a devir etti. 450 bin lira gibi bir paraya devir edildiği iddia edilen Gandi Cafe devir işlemlerinin ardından adı değişerek ‘Ada Cafe’ adı altında Halil Yanık’ın oğlu ve damadı tarafından çalıştırıldığı da belirtildi bizde Yanık ailesine yeni işinde başarılar bol kazançlar dileğimizi iletiyoruz