Karamürsel Belediyesi Ismail Yıldırım Haberleri

Karamürsel Belediyesi Ismail Yıldırım Haberleri

İsmail Yıldırım kaçak RES leri ne zaman yıkacak ?

RES projesi ikinci kez iptal edildi! Karamürsel’de yapımı devam eden, RES projesi ikinci kez iptal edildi. Kararda, projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtildi. Gelen raporlar sonrası gözler Karamürsel Belediyesi İsmail Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın gelen kararla projenin kuşları, orman ekosistemi tehdit ettiği ve mevcut imar planlarına aykırı olduğu belirtilmesine rağmen doğa katliamına müdahale etmesi bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi yine bir skandala imza attı!

Karamürsel Belediyesi bir büyük skandal ile yine ülke gündemine gelmeyi başardı.

Dubalar kalkıyor, yerine kaldırım geliyor

Karamürsel Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi , Fatih Sultan Mehmet bulvarı üzerine konulan dubaların kaldırılacağı ve burada bulunan kaldırımların genişletileceği bildirildi. İHALESİ YAPILDI Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesinin yapıldığı ve yakın bir zaman içerisinde dubalar kaldırılarak kaldırımların genişletileceği bildirildi.

Karamürsel Belediyesin'de silahlı tehdit

haberoldun.com Haberine göre Kocaeli Karamürsel’de Belediye binasın’da Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile görüşmeye giden Mustafa Öztürk (47)

Karamürsel Belediyesinin yeni logosu beğenilmedi

Karamürsel Belediyesi geçtiğimiz günlerde "KARAMÜRSEL BELEDİYESİ" logosunu değiştirmek için kolları sıvadı. Yapılan logolar arasında bir karar verilerek yelkeni ve yolu andıran içerisinde mavi ve sarı tonların olduğu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Karamürsel'i Salladı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; 'Türkiye için herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum' CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP Milletvekili adayı Turan Dumlu, Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve partilileri tarafından Karamürsel Kayacık Mahallesi Spor tesisleri önünde coşkuyla karşılandı. Buradan yürüyüşle vatandaşlarla sohbet eden İnce, dilek ve temennilerini dinledi.

Yıldırım'dan Çayır , Çimen Jesti

Karamürsel Belediyesi ve ilçe emniyet müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi. Karamürsel Sunni Baba Mesire alanında düzenlenen pikniğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım eşiyle birlikte, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.