Karamursel Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Karamursel Cumhuriyet Halk Partisi Haberleri

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Anıl Aksu, konuşulamayan her şeyi konuştu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, Büyük Karamürsel TV YouTube kanalında yayınlanan "Siyasi Rota" adlı programa konuk oldu.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Ahmet Çalık'tan davet var

Araçların üzerine ağaç devrildi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi önünde park halinde bulunan bir çok aracın üzerine ağaç devrildi.

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Ahmet Çalık “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Ahmet Çalık Taşağıllıların dertleri ile dertlendi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe genelinde çalmadık kapı bırakmamaya devam ediyor.

Pazaryeri yangın yeri!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, herkes sussa biz susmayacağız diyerek bir basın açıklaması yayınladı.

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

ORHAN DEMİRER İŞÇİNİN HAKKINA SAHİP ÇIKTI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi gurup sözcüsü Orhan Demirer, Karamürsel’de çalışan mavi yakalı işçilerin hakkına sahip çıktı.

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Karamürsel CHP ilçe teşkilatı şehit Annelerini unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilat ilçe genelinde yaşayan şehit annelerini unutmadılar.

Karamürsel CHP gençlik kolları öğretmenleri unutmadı

KARAMÜRSEL CHP GENÇLİK KOLLARI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

CHP İlçe başkanı Suat Ülkü, Vatan sevdamızı kimse sınamasın!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ile başkanı Suat Ülkü, bizim Vatan sevdamızı kimse sınamasın. Genel başkanımıza yapılan alçak saldırıyı siddetle kınıyoruz.