Karamürsel Devlet Hastanesi Te Haberleri

Karamürsel Devlet Hastanesi Te Haberleri

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Sahipsiz Karamürsel halkı hastalıktan kırılıyor!

Karamürsel'de uzun bir süredir çok sayıda vatandaş grip ve solunum yolları enfeksiyonu ile Karamürsel Devlet Hastanesine tedavi için gidiyordu. Fakat son 10 gündür başta "K.B.B"

Karamürsel Devlet Hastanesi temizliğe büyük önem gösteriyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde başlatılan, dört aydır çalışmaları sürdürülen ve bu süreçte geliştirilen yeni temizlik hizmetleri modeli ile otelcilik hizmetleri bir üst seviyeye taşındı.

Karamürsel Devlet Hastanesi teşeron bilgilendirme toplantısı yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesinde taşeron olarak çalışan ve 696 Sayılı KHK ile kadroya geçecek olan çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihale ilanı

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Karamürsel'de Tomografi cihazı sürekli arızalı

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı mağdur etmeye yine devam ediyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar çok ama çok dertli. Sebebi ise Karamürsel Devlet Hastanesinde bulunan tomografi cihazı.

Uzmanı Dr. Suzan Aydın görevine başladı

 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Suzan Aydın Karamürsel Devlet Hastanesi’ndeki   görevine başladı.

Karamürsel'de 1 Kadın 6 kişi tutuklanarak Kandıra ceza evine

Karamürsel'de sabah erken saatlerde yapılan operasyon'da gözaltına alınan 1 Kadın 9 Kişi Karamürsel Devlet Hastanesin'de yapılan muayenelerinin ardından

Oy kullanacaklar dikkat!

Vatandaşlarımız 16 Nisan'da oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını doğru kontrol etmelidir

Karamürsel Devlet’te çapraz denetim

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi’nde çapraz denetim yapıldı Kaynak: Karamürsel Devlet’te çapraz denetim

Milyonlarca kişinin GSS primi eşitleniyor

Genel Sağlık Sigortası primi ödeyen 4.2 milyon kişiye iyi haber var. 71, 213 ve 426 lira şeklindeki 3 ayrı tutar yerine, tek prim dönemine geçilecek.

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne Mesaj var

Karamürsel Devlet Hastanesi’nden gelen şikâyetler yılbaşından bu yana iyice çığrından çıktı. Gazetemizi gerek arayarak, gerekse mesaj ve mail atarak şikayette bulunan birçok vatandaşın

Karamürsel Devlet Hastanesi vatandaşı isyan ettirdi

Gazetemize ulaşan bir çok vatandaş hastanede ne çocuk doktoru, ne enfeksiyon doktoru gibi şuanda en çok olması gereken bölümler neden hastanede yok?

Uzm. Dr. Nihat YAZICIOL'a çalışma arkadaşlarından Veda

Karamürsel Devlet Hastanesi doktorlarından Uzm. Dr. Nihat YAZICIOL emekli oldu. Göğüs Hastalıkları bölümünde yıllardır ilçemizde görev yapan

Karamürsel Devlet Hastanesine İki yeni doktor

Sağlık Bakanlığı’nın 2016 Ocak Dönemi Yer Değiştirme Kurası ile İlçemize

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Açıklama Yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesine giden vatandaşları tedirgin eden hastahanedeki kolonların kırık olmasının nedenini başhekim açıkladı. Kolon ve kirişlerin neden kırıldığıyla ilgili bilgi veren Metin Balatlı şunları söyledi; Sağlık Bakanlığımızın standart uygulaması gereği kolonlarda depremsellik analizi yapılması gerekiyordu. Demir bağlantıları kontrol ediliyor. Kolonlar da aynı şekilde bu analizin içerisinde yer alıyor.

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN ATANDI

KARAMÜRSEL'E 1 UZMAN 4 PRATİSYEN Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda Gölcük Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Dilovası Devlet Hastanesi’ne 3 pratisyen, Körfez Devlet Hastanesine 5 pratisyen, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine 5 pratisyen, Karamürsel Devlet Hastanesi 4 pratisyen, 1 Uzman hekim, Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne 5 pratisyen, Gebze Fatih Hastanesine 10 pratisyen, Kocaeli Devlet hastanesine 8 pratisyen, 1 uzman hekim, SEKA Devlet Hastanesi’ne 10 pratisyen, Kandıra Devlet Hastanesine 5 pratisyen, 1 uzman hekim atandı.

Karamürsel'de 65 Yaşındaki Adam 1 Kişiyi Bıçaklayarak Yaraladı

Alınan bilgiye göre, İsmail T. ( 65 ) . ile Cihan C. ( 23 ) . arasında Eski İzmit Caddesi , Salı Pazar'ında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T. ( 65 ), üzerinde taşıdığı bıçakta Cihan C. ( 23 )'yi bıçakladı. Yaralanan Cihan C. ( 23 ), 112 Acil Servis ekiplerince Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı Burada ilk müdahalesi yapılan Cihan C. ( 23 ) durumunun ciddi olması nedeni ile buradan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cihan C. ( 23 )'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.