Karamürsel Eğitim Haberleri

Karamürsel Eğitim Haberleri

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Karamürsel’de Deniz astsubayı kalp krizinden yaşamını yitirdi

Karamürsel Eğitim Merkezi'nde görev yapan deniz astsubayı Erol Altınok (49) geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

YOLCU OTOBÜSÜ TAKSİ İLE ÇARPIŞTI 1 KİŞİ YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel Eğitim merkezi önünde meydana gelen kazada servis otobüsü kırmızı ışık ihlali yapan taksi ile çarpıştı. Kaza sonrası ters dönen araçta bulunan bir kişi yaşamını kaybetti.

Servis minibüsü taksi ile çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü!

Karamürsel'de çalışan işçileri taşıyan Sefa-Merve isimli şirketin çalışanlarını taşıyan servis otobüsü ile bir taksi çarpıştı.

Karamürsel'de bir çok mahallede elektrik kesilecek

Sedaş'tan yapılan yazılı açıklamaya göre ilçemizde yapılacak olan planlı elektrik kesintileri şu şekilde;

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKANINI SEÇTİ

Karamürsel’de yapılan Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği seçimlerinde mevcut başkan Kamuran Ögcem güven tazeledi.

Kamuran Ögcem Tekrar adayım dedi

Karamürsel'de önümüzdeki hafta yapılacak olan "Eğitim Bir-Sen" ilçe temsilciliği seçilerinde, mevcut başkan

Başbakan Binali Yıldırım'dan ilk ziyaret Karamürsel'e.

Başbakan Binali Yıldırım dün Yalova'da katıldığı program öncesi Karamürsel'de askerlik yaptığı Eğitim Merkezi Komutanlığı’nı  ziyaret ettikten sonra

Karamürsel Akademi Lise’ye gel, hayatın değişsin!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, eğitim alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Akademi Lise’yi gençlere daha yakından tanıtmak için kolları sıvadı.

Karamürsel'de vatandaşı çileden çıkartıyorlar

İlçemizde son zamanlar'da Motosiklet ve otomobil sürücülerinin çıkardığı ses ve trafik kurallarına uyulmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Karamürsel'de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel'de yapılan operasyon'da 600 adet (extacy) diye tabir edilen uyuşturucu hap ve 200 gr esrar maddesi yakalandı.

Eğitim camiasından polislere taziye ziyareti

Karamürsel eğitim camiasından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polis kardeşlerimiz için

Ünlü popçu Karamürselde çekilen askerlik fotosunu paylaştı

Yaklaşık 35 yıl önce çekilen fotoğrafının altına "Bahriyeli Hakan Peker Karamürsel eğitim Merkezi. Rahmetli Tuğamiral Yaşar Önkal'ın şoförü" notunu düştü.

Karamürsel Eğitim Kurumlarında Görevden Uzaklaştırmalar

Darbe girişimi sonrası devlette başlayan temizlik üniversitelerle devam ediyor.

Ogün Şanlısoy Karamürsel'i Unutmadı

Çocukluğunun geçtiği yer olan Karamürsel'e 35 yıl sonra klip çekmek için döndü.

Karamürsel Eğitim-Bir-Sen'den Gecikmeli Öğretmenler Günü Kutlaması

Karamürsel Eğitim Bir-Sen'den gecikmeli öğretmenler gününü kutlamasını Karamürsel Zevk-in Cafe’de geçtiğimiz Pazar günü yaptı. Karamürsel Eğitim Bir-Sen tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına yaklaşık bir hafta sonra Karamürsel Zevkin Cafe’de düzenlenen kahvaltıya çok sayıda sendikaya bağlı eğitimciler eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldı.

Karamürsel'de Anne-Baba Tutumları ve İletişim Problemleri konferansı

Karamürsel'de Okul Öncesi Dönemi Çocuklarda, Anne-Baba Tutumları ve İletişim Problemleri konferansı Karamürsel'de Okul Öncesi Dönemi Çocuklarda, Anne-Baba Tutumları ve İletişim Problemleri ile ilgili velilere konferans verildi.

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi !

Karamürsel Eğitim Sen, Ankara'daki katliamı lanetledi ! Karamürsel Eğitim Sen, Türkiye'yi yasa boğan terör katliamı sonrası kınama ve baş sağlığı için üyeleriyle birlikte Karamürsel Öğretmenevi Çay Bahçesinde bir araya gelerek bir dakikalık saygı duruşunun ardından basın açıklaması yaparak, terörü lanetledi.

Karamürsel'de eğitim istatistikleri yayınlandı

Karamürsel'de eğitim istatistiklerine göre resmi okul 31, özel okul 6, okuyan öğrenci 9389, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personel sayısı 691, ücretli öğretmen sayısı 44 olarak açıklanırken Karamürsel İlçe Okullarına bu yıl yapılan toplam masraf 288.184.00 Tl olarak açıklandı.

1 Mayıs katliamında öldürülen Hikmet Özkürkçü, mezarı başında anıldı

Hikmet Özkürkçü, mezarı başında anıldı Kanlı 1 Mayıs’ta hayatını kaybeden Özkürkçü, mezarı başında anıldı. Karamürsel Eğitim Sen Şubesi, 38 yıl önce 1 Mayıs 1977’de Taksim’deki kanlı 1 Mayıs’ta katledilen Karamürselli eğitimci Hikmet Özkürkçü’yü mezarı başında andı