Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

Karamürsel Ilçe Başkanı Haberleri

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Ak Partili başkan belediye başkanlığı için istifa edecek mi?

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığı için Ak Parti ilçe başkanlığından istifa edecek mi? Önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

Hayrettin Karacaer kendine yakışanı yaptı! İstifa etti!

6 Ağustos 2021 tarihinde atanmış kurucu DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer istifa etti.  

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

Karamürsel'de reklam değil, artık iş yapılıyor

Başkan Mete, battı çıktı projesini incelesi AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, D-130 Karayolu Karamürsel Otogar ve Kent Meydanı

MİL-DİYANET SEN BASIN AÇIKLAMASI

Mil Diyanet Sen Karamürsel İlçe Başkanı Fatih Mehmet Koca'ın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 97. Kuruluş yılı ile ilgili basın açıklaması:

DEVA İlçe Başkanı Karacaer'in acı kaybı  

Karamürsel’in sevilen simarından, DEVA Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer'in babası Hacı Hafız Mustafa Karacaer vefat etti.

Mehmet Özalay'da artık kız babası

Saadet Partisi Karamürsel ilçe başkanı Mehmet Özalay, kız babası oldu.

Yeniden Refah ilçe başkanı istifa etti

Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Necmi Altındeğer görevinden istifa etti.

Karamürsel CHP İlçe örgütü iş yapıyor! Reklam değil

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, yazılı bir açıklama yaparak, yerel seçim sonrasında ve Korona’lı günlerde neler yaptıklarını açıkladı.

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AKP Karamürselli kadınlar, Türkiye birincisi oldu

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kollarının üst üste almış olduğu Türkiye birinciliğini kutlamak adına Gülsüm Ekin ve yönetimini kahvaltıda

TUGVA 5.OSMANLI ŞEHİRLERİ ARASI FUTBOL TURNUVASI HEDİYE TÖRENİ

Tugva 5. osmanlı şehirler arası futbol turnuvası hediye töreni Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlendi.

MHP'liler Kandıra yolunda kaza yaptı 5 kişi yaralandı

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün Annesinin cenazesinden Kandıra’ya dönerken İzmit Kandıra yolu Çayırköy mevkisinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur’un içinde bulunduğu araç kaza yaptı, kazada 5 kişi yaralandı.

Ali Kara’ya ameliyat öncesi moral ziyaretleri devam ediyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il ve İzmit ilçe yöneticileri önümüzdeki hafta kalp ameliyatına alınacak olan CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Özalay'dan davet var

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ve Yönetimi, 24 Şubat Cumartesi saat 19.30'da Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştireceği Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı

Recep Demirel'den basın açıklaması!

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'in son dönemde Karamürsel'de elden ele gezen silahlı fotoğraflarını neden çektirdiğini gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Buber

İsmail Yıldırım’dan MHP'ye gönül alma ziyareti!

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetimini ziyaret etmesi bazı çevrelerin takdirini alırken oldukça büyük bir kesim ise eleştirmişti.

İsmail Yıldırım'dan Başbakan Yıldrım'a örnek olacak bir hareket

AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yeni göreve atanan İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş’ı ziyaret etti.

ERBAKAN VAKFI KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANLIĞININ BASIN AÇIKLAMASI

Erbakan Vakfı Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Karabulut ERBAKAN VAKFI GENEL MERKEZİ tarafından 17 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Kocaeli Perşembe Pazarı Alanı'nda

İlçe başkanı Özalay kapı kapı davetiye dağıttı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, 22 Ekim Pazar günü saat 13.41’de İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek

Karamürsel MHP'den 1000 Aşure

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamürsel İlçe Teşkilatı, Muharrem ayının 10. gününde kutlanan Aşure Günü nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu.