Karamürsel K Haberleri

Karamürsel K Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Karamürsel Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, Halkı Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

"Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!"

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Ahmet Çalık'tan davet var

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

26 maç ceza nedir Allah Aşkına!

Karamürsel'in başarılı takımlarından Kızderbent Spor'un aldığı ceza bu kadarında pes doğrusu dedirtti!

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Şaka değil! Maçlar hakem gelmediği için ertelendi!

Kocaeli U-16 Ligi'nde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu – Asarköy ile 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Çamçukur – Mertspor arasındaki karşılaşmalarda çok enteresan bir olay yaşandı. Karşılaşmalara 3 yerine 2'şer hakemin gelmesi nedeni ile mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Karamürsel Birey Koleji bursluluk sınavı

Birey Bursluluk Sınavı 6 OCAK 2024 ( CUMARTESİ ) Sınava Katıl Bursunu Kazan Geleceğe Hazırlanan Birey'lerden Ol Başvurular birey.com 0555 055 92 95

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de yüksek Senaiye mahallesinde gece geç saatlerde yağan kar yağışı etkili oldu.

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Karamürsel'de 2 kaza 1 yaralı

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.