Karamürsel Kurban Bayrami Haberleri

Karamürsel Kurban Bayrami Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Karamürsel'de Acemi kasaplar hastanelik oldu

KARAMÜSEL'DE 25 KİŞİ HASTANELİK Bayramın ilk günü kurban kesimi sırasında bıçakları yanlışlıkla kendi el, kol ve bacaklarına isabet ettirerek ya da hayvanların darbeleriyle yaralanan 25 kişi Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisin'de tedaviye alınan yaralılar ayakta tedavileri yapılarak taburcu edildi.

Bayramda parkomatlar ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Belde A.Ş.’ye bağlı parkomatlı otoparklar ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet sunacak. Bayram boyunca devam edecek uygulama ile

Sokakta kurban kesenler yandı cezası artırıldı

Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde

KARAMÜRSEL'DE KASAPLAR MESAİDE

Karamürsel’de Kurban Bayramı'nda kurban kesenler, kestikleri kurbanlık hayvan etlerinden, kıyma çektirmek için kasaplar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Karamürsel’de, kurban bayramının ikinci, üçüncü ve dördüncü günü sabah saatlerinden itibaren kasapların önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kurban etlerini önce kuşbaşı, ardından kıyma çektirerek buzdolaplarına koydular. Kurban kestiren yada kendilerine kurban eti verilen vatandaşlar kurban etinin bir bölümünü, kıyma ve sucuk yaptırmak için sabahın erken saatlerinde kasapların önünde oluşan uzun kuyruklar sonunda evlerine kilolarca kıymaları paketleyerek buzdolaplarına koyarak uzun zaman kasaplara uğramayacakların belirttiler.