Karamürsel Lise Haberleri

Karamürsel Lise Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Özel Karamürsel Birey Koleji LGS'de yine zirvede

LGS sınavına giren, Özel Karamürsel Birey Koleji öğrencilerinin tamamı büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

KARAMÜRSEL’DE OKULDA PATLAMA 1 YARALI

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde karpit gazı patladı 1 kişi yaralandı.

Karamürsel Akademi Lise'de Yeni Dönem İçin Kayıtlar Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akademi Lise’de yeni eğitim dönemi kayıtları başladı.

Okul Yönetimi Astığı Afişle Ünlü Oldu

Yıllardır tartışılan bir soru var. Okulun sorumlulukları nerede başlar ve nerede biter?

Karamürsel’de TIR Korkuttu !

Karamürsel D-130 karayolu Yalova istikameti Kayacık Mah.’de saat 01:30 sıralarında meydana gelen kazada faciadan kıl payı dönüldü.

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti!

Karamürsel'de kırmızı ışıkta bekleyen otomobili biçti! Karamürsel'de yaşanan trafik kazasında kırmızı ışıkta bekleyen otomobili TIR biçti. Kazada 2 kişi yaralandı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Lisesi Işıkları Yalova İstikametine gitmekte olan Hakan S. (28) yönetimindeki 16 CVE 51 plakalı TIR kırmızı ışıklarda duran Mustafa S. (36) yönetimindeki 34 TR 0103 plakalı otomobil çarpması sonucu otomobil şoförü Mustafa S. ve yanında bulunan Mehmet S. (69) yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu uzun araç kuyrukları oluştu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KARAMÜRSEL'DE FACİADAN DÖNDÜ

Karamürsel'de alkollü sürücü dehşet saçtı; 4 yaralı Karamürsel'de alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü, önünde seyir halinde bulunan başka bir otomobile çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi Karamürsel Alp Anadolu Lisesi önünde S. Ö.'nün (28) kullandığı 77 AE 890 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan İ. M. (38) yönetimindeki 41 SN 492 plakalı otomobile çarptı.

Karamürsel Liseler Arasındaki Futbolun Adı; 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi

Karamürsel İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu Karamürsel’de bulunan liseler arası futbol turnuvası çok güzel maçlar, etkinlikler ve görüntülerle sonuçlandı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Şampiyon oldu Yaklaşık bir aydır süren futbol turnuvasının 3.’lük maçında Karamürsel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan maç Anadolu Lisesinin 5-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Final maçı ise ilk yarısı çok çekişmeli geçen mücadele sonucunda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinin, Alp Anadolu Lisesini 7-2 yenmesi ile sonuçlandı. Gol kralı ise 100.Yıl Meslek Lisesi’nden 10 atan Enes Metin oldu. Turnuva ardından bir açıklama yapan, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan; ‘İlim Yayma Cemiyeti olarak bizler bu tür etkinliklerle gençlerimize sahip çıkarak, onların milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak istiyoruz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaki olarak üstün meziyetlere sahip, ailesine ve topluma örnek şahsiyetler olmalarını arzuluyoruz.

Kar Tatili Kaç Gün

Meteoroloji yetkililerince; ilimizde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kar yağışının ilerleyen saatlerde yoğun ve etkisini arttırarak devam edeceği tahmin edilmektedir. Yoğun kar yağışı ile birlikte mevsim normallerinin altında seyredecek düşük sıcaklıkların araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 06.01.2015 Salı günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır.