Karamürsel Motosiklet Haberleri

Karamürsel Motosiklet Haberleri

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 Kişi yaralandı

Karamürsel'de meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Olay 18:00 sularında Karamürsel Kayacık Mahallesi yener yolu caddesi D-130'da meydana geldi.

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 kişi öldü

Karamürsel İlçesi Dörtyol mevkiinde önüne çıkan bir bayana çarpmamak için manevra yapınca motosikleti ile kaza geçirdi.

Karamürsel'de motosikletlere ceza yağdı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen yoğun şikayetler üzerine trafik denetimlerine ağırlık verdi. İlçe genelinde motosiklet sürücülerine yapılan abart egzoz uygulamalarında

Karamürsel'de vatandaşı çileden çıkartıyorlar

İlçemizde son zamanlar'da Motosiklet ve otomobil sürücülerinin çıkardığı ses ve trafik kurallarına uyulmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Motor severler Karamürsel'de bir araya geldi

Motosiklet gurubu "KAYİ" üyeleri Karamürsel'de bir dizi etkinliğe katıldı.Pazar günü düzenlenen organizasyonda Karamürsel'de Emin Yamak'a misafir olan "KAYİ" motosiklet kulübü üyeleri

Korkunç Motosiklet Kazası sonucu 1 Kişi öldü

Motosikleti ile Karamürsel'de arkadaşlarını ziyarete gelen Mustafa Kurt öğleden sonra Karamürsel'den evine gitmek için motosikleti ile yola çıktı.

Karamürsel'de Korkunç Kaza Motosikleti 60 metre sürükledi

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmam Hatip Lisesi önünden D-130 Karayoluna çıkan Ömer Özgür (17) yönetimindeki ve arkasında bulunan Barış Önay (18) 01 Y 2174 plakalı motosiklet İzmit’te seyir halinde bulunan A. Ö. (26) yönetimindeki 41 H 0969 plakalı araç çarptı. Motosikleti 60 metre sürükledi. Kazayla birlikte Motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan arkadaşının ayakkabıları sağ sola savrulurken bir ayakkabı ise kazanın olduğu yerdeki üste geçit’e fırladı.