Karamürsel Ölü Haberleri

Karamürsel Ölü Haberleri

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Karamürsel'de Bugün Kim Vefat Etti?

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Çekirdekçi cinayetinin iddianamesi tamamlandı

İddianamede yer alan adli tıp raporuna göre Muktedir Çapur meyve bıçağıyla 81 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş

Karamürsel'de korkunç kaza 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

Karamürsel Oluklu mahallesi için bilgilendirme

Karamürsel Oluklu mahallesinde arsası olan vatandaşlar için İmar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme.

Korkunç kazada ölü sayısı 3 yükseldi!

Sabah erken saatlerde yaşanan korkunç kazada ölü sayısı 3 yükseldi. Karamürsel'de esnaflık yapan

Karamürsel bir abisini daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Alaattin Özalay hakka yürümüştür. İlçemizin başı sağolsun.

Doktor Nihat Zincir evinde ölü bulundu!

Kocaeli Tıp Merkezi'nde görev yapan 47 yaşındaki Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihat Zincir bugün akşam saatlerinde Gölcük'teki evinde ölü bulundu

Yeni belamız çakmak gazı!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta gencecik bir çocuğun ölümü ile tekrar gündeme gelen çakmak gazı belasına hala bir çözüm bulunamadı.

Karaahmetli ve Oluklu'da arsası olanların dikkatine

İLÇEMİZİN OLUKLU MAHALLESİNDE, 2016 / 109720 İHALE KAYIT NUMARALI ŞUYULANDIRMA UYGULAMASI KAPSAMINDA İHALESİ YAPILAN VE 50 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN

Karamürsel'de 5 Kilo Esrar yakalandı

Karamürsel’de jandarmanın uygulma için durdurduğu bir araçta 5 kilo esrar ele geçirildi. Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde rutin uygulama yapan jandarma ekipleri bir aracı

Karamürsel'de korkunç kaza tır apartmana girdi

Kocaeli Karamürsel D130 Karayolu Ereğli Mahallesi Kumyalı Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını kaybetti.

Karamürselli genç müzisyen evinde ölü bulundu

Karamürsel 4 Temmuz mahallesin'de ikamet eden Soner Gökmen (28) dün gece saat 02:00 sularında kendi evinde banyo küvetin'de eşi tarafından ölü bulundu

Yaşlı adam intihar'mı etti? Yoksa Öldürüldü mü?

Kocaeli Karamürsel'de öğlen saatlerinde Tahtalı mahallesi yol kenarında erkek cesedi bulundu.

Üzerine mermer düşen işçi feci şekilde canverdi

Karamürseli yasa boğan ölüm. Çalıştığı iş yerin'de üzerine mermer blok düşen Nurettin Çökelez feci şekilde can verdi.

Dev yunus balığı bütün çabalara rağmen kurtarılamadı

Kocaeli, Karamürsel'de sabah saatlerin'de spor yapan vatandaşlar deniz'de gördükleri yaklaşık 2 metre boyundaki yunus balığının yaralandığını

Erkan Bekteş yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçtiğimiz hafta geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı.

İbrahim Fitozoğlu yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simaların'dan İbrahim Fitozoğlu gece yarısı geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı, Karamürsel Devlet Hastanesin'de yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti..

Ali Oğuz, evinde ölü bulundu

Karamürsel’de ikamet eden 70 yaşındaki Ali Oğuz’dan bir haftadır haber alamayan komşuları yaşlı adamı evinde ölü buldu.

Yasin Eygün VEFAT ETTİ

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün uzun süredir tedavi gördüğü Kocaeli Sopalı Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.

ÇOK ACI KAYBIMIZ

Karamürsel'in sevilen simalarından Ömer Özfatura'nın kızı Zeynep Özfatura uzun süredir tedavi gördüğü  Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde

Karamürsel'i yasa boğan ÖLÜM

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Zafer Gökbağ (41) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşımını kaybetti.

Küçük çocuk 5. Kattan düştü

Karamurselde inanılmaz kaza, Dokuz yaşındaki Berkay, pencere kenarındaki yatağın üstünde kardeşiyle oyun oynarken dengesini kaybederek pencereden düştü

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı 3 Ekim Cumartesi günü Karamürsel Beton Yol Mevkiinde kaldırımda yürüyen Abdulkadir Ekin’ne çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 Ekim cumartesi günü Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanesinde bir hafta sonra hayatını kaybeden Abdulkadir Ekin’in ölümüne neden olan sürücü M.A.(38) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan daha sonra savcılığa gelerek ifade verdikten sonra Adli Kontrollü serbest kalan Mehmet A., (38 ) çarptığı Abdulkadir Ekin’in yaklaşık bir hafta sonra tedavi gördüğü Seka Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi sonrasında Karamürsel Emniyetine gelerek teslim oldu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet A. (38 ) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yırtılmış Türk Bayrağı, Karamürsel'e yakışmıyor !

Karamürsel Oluklu Mahallesi Aşıklar Tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı'nın yıpranmış ve yırtılmış olması vatandaşların tepkisine neden oldu. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Bayrağın yıpranmış halde Karamürsel’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, "Karamürsel’in semalarında dalgalanan ve Karamürsel’in her yerinden gözüken Türk Bayrağımız ne yazık ki yıpranmış yırtılmış durumda. Bayrağımızın bu şekilde dalgalanması ve de ilçemize gelen bir yabancının ilk izlenimi çok önemli fakat biz Karamürsel olarak bu izlenime kötü olarak başlatıyoruz." "BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİN" "Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılması kanunlarımız gereği yasak. Yetkililerden yıpranmış, yırtılmış olan Türk Bayrağımızın bir an önce değiştirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştular.

Karamürsel'de bugün sabah saatlerinde yaşlı bir kişi evinde ölü bulundu

Karamürsel’de yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre,4 emmuz Mahallesi Selahattin Bey Caddesi Baş Apartmanı No:11 adresinde ikamet eden 67 yaşındaki Yavuz Hızal'dan haber alamayan ve aynı zamanda mahalleye yayılan kokudan şüphelenen mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ikamet yanına gelerek kokunun evden geldiğini tespit etmesi üzerine olay yerine çilingir ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri hazır konumda bekletilirken, çilingir ise cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin gözetiminde ikamet kapısını açtı.İçeriye giren polis ekipleri içeride ikamet sahibi 67 yaşındaki Yavuz Hızal'ın hayatını kaybettiği ve cesedin çürümeye başladığını fark etti. Saygı’nın cesedi yapılan incelemelerin ardından tabuta konularak cenaze aracıyla Karamürsel Devlet Hastanesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Karamürsel'de halısahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü

Karamürsel'dehalı sahada maç yaptıktan sonra kalp krizinden öldü.