Karamürsel Plajı Haberleri

Karamürsel Plajı Haberleri

Karamürsel plajında bir haftada 10 kişi boğulmaktan kurtarıldı

Bayram tatili boyunca KOSKEM, Kocaeli sahillerinde vatandaşları boğulmak üzereyken kurtardı. Yoğun bölgelerden olan Karamürsel bölgesinde 10

Aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor

Karamürsel'de yaşayan aileler Altınkemer Halk Plajını kullanmak istiyor. Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar mavi bayraklı halk plajını kullanamadıklarını

Karamürsel Altınkemer Plajında kuş uçurulmuyor

Karamürsel bölgesinde de 20 olaya müdahale etti. Yine yoğun bölgelerden olan Cebeci sahilinde 18, Bayramoğlu bölgesinde de 6 kişi hayata döndürüldü.

Karamürsel Plajda 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Olay bugün öğlen saatlerinde Karamürsel plajında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre gölcükten Karamürsel'e yüzmeye gelen bir grup genç altınkemer plajında bulunan iskelede arkadaşlarıyla şakalaşan Alihan B. ( 16 ) biranda dengesini kaybederek önce başını iskelenin ayağına vurup ardından denize düşen genci hemen fark eden sahil güvenlik ve sağlık ekipleri hemen müdahale ettikleri Alihan B. ( 16 ) ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel devlet Hastanesine götürdüler.İlk müdahalesi yapıldıktan sonra durumu ağar olan Alihan B.( 16 ) İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel Altınkemer Plajı 6 Bini aşkın ziyaretçisi ile tıka basa dolu

Kocaelinin incisi Karamürsel Altınkemer Plajı Ttıka basa doldu.Bütün herkes huzur içinde hem denize girerken hemde güneşleniyor. Bugün de sıcaklığın yaklaşık 34 dereceyi bulmasıyla birlikte vatandaşlar da Kocaeli'deki en güzel ve temiz plajı olan mavi bayraklı Altınkemer Plajı'na akın etti. Karamürsel ve çevre ilçelerden Altınkemer Plajı’na akın eden vatandaşlar, şezlongları doldurdu. Karamürsel plajında bugün toplan 9 bin kişinin ağarlandığını ve 14:23 itibari ile 6 bin üzerinde misafin olduğunu belirten yetkililer gün boyunca gelen bütün misafirlerin çok huzurlu bir şekilde ağarlandığını ve hiç bir sıkıntı yaşanmadığı belirtildi.

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu.

Karamürselde Tarihi Eserlerimize Bu kadar Önem Veriyoruz

Karamürsel'de Osmanlı zamanında ilk kurulan kumaş fabrikasına ait bir baca bulunur bunu Karamürsel de uzun zamandır oturan birçok kişi Karamürsel plajına giderken elbette görmüştür. Bu tarihi baca günümüze dek yıkılmadan kalabilmiştir fakat şimdi bu tarihi esere gösterilen ilgisizlik ve saygısızlık bu kadarı da olmaz dedirttiriyor. Osmanlıdan kalma bu tarihi eserin etrafına çöp kutuları ile doldurulurken birde bu yetmez gibi tarihi eserin içinde kül ve çöplerle virane hale gelmesi birçok kez yetkililere bildirilse de buna kayıtsız kalmaları tahammül edilir gibi değil.