Karamürsel Son Dakika Haberler Haberleri

Karamürsel Son Dakika Haberler Haberleri

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Karamürsel ve 6 ilçede 18 Mart operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Kocaeli ve İstanbul’da sabah saatlerinde düzenlenen “18 Mart” adlı operasyonda 6 DEAŞ şüphelisi ve PKK propagandası yapan 9 şahıs olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı.

Saadet Karamürsel'de anket yaptırdı.Rüşvet ve yolsuzluk var!

Saadet Partisi Karamürsel’de anket yaptırdı. Vatandaşa “Karamürsel Belediyesi’nde israf, yolsuzluk ve rüşvetin olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltildi.

Son dakika! Karamürsel’de beton mikseri devrildi

Karamürsel'de meydana gelen mikser kazasında araç sürücüsü

Tahir Büyükakın’a memleketinden sitem!

Kocaeli Ak Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Tahir Büyükakın’a memleketinde yaşayanlar sitem etti.

Karamürsel tünel geçiş kavşağı ihalesine 7 firma teklif verdi

Karamürsel kent meydanını tünel geçişli kavşakla birleştirecek. Projenin bugün gerçekleştirilen ihalesinde 7 firma teklif verdi.

Sokak lambaları neden yanmıyor?

Karamürsel Ihlamur sokağında yaşayan vatandaşlar hangi kapıyı çaldılarsa olmadı. Karamürsel Ihlamur sokakta oturan vatandaşlar sokaklarının fotoğraflarını çekerek 5 aydır çalmadığımız kapı kalmadı

İsmail Yıldırım meclis toplantısın'da verdi veriştirdi

Karamürsel Belediyesi 2017 Mayıs Ayı Meclis toplantısı Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel'de bahar KO-MEK ile karşılandı

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından KO-MEK’te, önemli bir sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 2014 yılından beri yürütülen “KO-MEK BOHÇASI”

Karamürsel'de abart egzozlu araçlara ceza yağdı

Karamürsel’de abart egzoz takan araçlara ve kurallara uymayanlara ceza yağdı. 24 saat içinde yapılan kontrollerde, kurallara uymayan ve araçlarında eksiklikler olan sürücülere çok sayıda para cezası kesildi.

Taksi tıra çarptı 1 Kişi ağır yaralı

Olay gece geç saatlerde Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametin'de meydana geldi  4. Temmuz mahallesi Amiral caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Selçuk K. 

Halıdere'de kahreden ölüm

Halıdere’de meydana gelen olayda Hediye Güngör (25) isimli kadın, evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel Hükümet Konağında Fetö depremi

Karamürsel'de düzenlenen operasyon'da fetö/pyd operasyonu kapsamın'da 7 kişi gözaltına alındı.

Bu çocuklar bir harika

Karamürsel Yüzüncü Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin ’de eğitim gören bir grup öğrenci, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla cadde ve sokaklardaki çöpleri topladı.

Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor salonu dualar ile açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Karamürsel Belediyesi tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan Lütfü Hınçal çok amaçlı spor salonu bugün yapılan muhteşem bir açılış töreni

Karamürsel AİHL Kapalı Spor ve Seminer Salonu açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından okulumuza yaptırılan Karamürsel AİHL Kapalı Spor ve Seminer Salonu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve

AK Parti referandum çalışmalarına hız verdi

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Mecit Erdoğan, ilçe ve SKM yöneticileri ile beraber esnaf ziyareti yaparak referandum ile ilgili

Cemre ne zaman düşer? - Cemre düşmesi nedir? - İşte tüm detaylar!

Şubat ayının sonlarına gelinmesi ile beraber ''ilk cemre ne zaman düşer?'' sorusu da son günlerde sıklıkla aranmaya başladı. Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemre düşmesi merakla bekleniyor.

Çocuğu ile yemek yapan kadının yürek yakan ölümü

Kocaeli'nde evinde mutfakta oğlu ile birlikte yemek yapan Fatma Yakışan hayatını kaybetti.

Umre yolcuları Karamürsel'den dualar ile uğurlandı

Karamürsel’den kutsal topraklara gidecek umre yolcuları İmam Hatip orta Okulu bahçesinde düzenlenen törende dualarla uğurlandı.

Karamürsel'de buzlanmaya dikkat!

Karamürsel’de erken saatlerden itibaren yüksek kesimlerde yoğun, merkezi kesimler'de ise hafif şekilde başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor.

Karamürsel'e bir yeni spor salonu daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi (EML)’ye spor salonu inşa ediliyor.

KARAMÜRSEL'DE DOLANDIRICILIKTA YENİ YÖNTEM

Polis tarafından vatandaşlara mesajla bildirilen yeni yöntemle eve deterjan satmaya gelen şahsılar, koklattıkları bayıltıcı maddeyle evleri soyuyor, hatta organ

MEB, Karamürsel'e Suriyeliler için 1 öğretmen atadı

Karamürsel'e Suriyeliler için 1 öğretmen atadı Milli Eğitim Bakanlığı, Kocaeli genelinde Suriyeli çocuklara Türkçe öğretmek amacıyla 134 sözleşmeli öğretmen atadı

23 Yıl sonra buluştular

Karamürsel Ticaret Lisesinden 1993 yılında mezun olan öğrenciler 23 yıl aradan sonra Karamürsel’de bir araya geldiler.

Karamürsel'de bağımlılık ile mücadele, hız kesmeden devam ediyor

Karamürsel Kaymakamlığı bünyesinde yürütülmekte olan “Bağımlılık ile Mücadele Projesi” kapsamında ilçemizdeki ortaokul, lise, üniversite okul temsilcileri