Karamürsel Yol Haberleri

Karamürsel Yol Haberleri

Karamürsel yolda alev alan araç kül oldu

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil küle döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Karamürsel yola çıkan çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Yola çıkan çocuğa motosiklet çarptı: 2 yaralı

Karamürsel yolcu minibüsünde can pazarı alev alev yandı

Karamürsel'e yolcu taşıyan minibüs içerisinde bulunan yolcular ile seyir halindeyken birden alev aldı. Araçta can pazarı yaşanırken yolcular ve araç şoförü

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.

Bu köprü ile Karamürsel - Semetler köyü arası 14 km kısalacak

Ana arter ve ilçe merkezlerindeki ulaşım çalışmalarına önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köyde yaşayan vatandaşların ulaşımlarını rahatlatacak çalışmalarına da devam ediyor.

Karamürsel Minibüsü taksiyle çarpıştı 1 ölü!

Karamürsel-İzmit seferini yapan yolcu otobüsü ile taksi henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

KARAMÜRSEL’DE ANA YOL ÇÖKTÜ

Karamürsel'de şehirler arası trafiğin sağlandığı ana yolda çökme meydana geldi.

TEM'de trafik durma noktasında!

9 günlük Kurban Bayramı tatili için yollara çıkan sürücüler, Kocaeli TEM Otoyolu ve D-100 karayolunda yoğunluk oluşturdu. Yaşanan yoğun trafik havadan görüntülendi.

Karamürsel D-130 Çift taraflı trafiğe kapatılıyor!

Karamürsel'de yapımı devam eden dal-çık projesi kapsamında 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Jandarma önünde bulunan üst geçidin sökülme işlemleri

Dikkat! Otoban'da trafik durma noktasına geldi!

Ramazan Bayramı tatilinde, uzaktaki sevdikleri ile memleketlerini görmek isteyen pek çok kişi İstanbul’dan arife gününden itibaren yola çıkmıştı.

Belediye olmayan iş yerini ihaleye çıkarıp bir kişiye verdi!

Kocaeli Karamürsel'de bir ilke daha imza atıldı. Olmayan iş yeri ihaleye çıktı ve bir kişiye verildi.

Karamürsel Merkeze İlk Kar Yağdı

Karamürsel merkeze mevsimin ilk kar akşam  saatlerinde başladı. Akşam saatlerinde kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı sıfır dereceye kadar düştü.

Kara kış gelmeden artık müdahale edilsin

Karamürsel'de Semetler mahallesinde oturan vatandaşlar kışında kapıya dayanması ile evlerine gitmekte sıkıntı yaşadıklarını ve yollarının biran önce yapılmasını

Yolsuzluk var ! Müdür yok !

Karamürsel ilçe tarım müdürlüğünde büyük bir yolsuzluk olduğu ve örf pas edilmeye çalışıldığı iddiası Karamürsel'de büyük yankı uyandırdı.

Karamürsel D-130 Karayolu 31 Aralık 2017 Kadar tek şerit

Karamürsel'de trafik felc olacak İzmit-Karamürsel-Yalova yolunda yapılacak olan üst yapı çalışmalar nedeniyle 31 Aralık 2017'ye kadar yol trafiğe kapatılacak

Önümüzdeki 3 güne dikkat! Kara kış kapıda!

Önümüzdeki 3 güne dikkat...Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde önümüzdeki 3 gün içerisinde aralıklı olarak yağış ve soğuk hava bekleniyor.