Karamürsel Zabıta Haberleri

Karamürsel Zabıta Haberleri

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Karamürsel zabıtasını bir tek Ak Parti kadın kolları hatırladı

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları, Zabıta Haftası dolayısıyla Karamürsel Zabıta ekipleri ile bir araya gelerek

Karamürsel esnafı ADALET istiyor

Karamürsel'de çarşı esnafı adalet istiyor. Gazetemize son zamanlarda bir çok esnaf tarafından aynı şekilde şikayette bulunan çarşı esnafı Karamürsel Belediyesin'den adalet istiyor.

Zabıta salı ve cuma pazarlarını denetledi

Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, salı ve cuma günleri kurulan halk pazarında denetim yaptı.

Karamürsel Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetime Başladı

Karamürsel Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan kurban bayramı sebebiyle ilçede unlu mamul üretimi yapan işletmelere ve şeker, çikolata satışı yapan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri işletmelerin imalathanelerini büyük bir titizlikle inceledi. İlçede faaliyet gösteren işletmeler, üretimde kullanılan malzemelerin saklanma koşullarına, imalatı yapan personelin temizlik kurallarına uyup uymadığına, ürünlerin son kullanma tarihlerine kadar birçok konuda denetime tabi tutuldu.

Karamürsel'de 83 Yaşındaki adamı sopayla hastanelik yaptı

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay bugün saat 14:00 Sularında Karamürsel merkez ışıklarda ayakkabı boyacılığı yapan Efendi Akbulut (49) kendisini zabıtaya şikayet edeceğini söyleyen İbrahim E (83) Karamürsel zabıtasının önüne geldiğinde arkadan kendisine sopa ile saldıran Akbulut, yaşlı adamı zabıtanın önünde hastanelik etti.Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaşlı adamı Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler.Kafasında ve vücudunda yaralar olan yaşlı adam tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan Efendi Akbulut emniyet güçleri tarafından Karamürsel merkez ışıklarda yakalanarak göz altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de Acil Kan 0 rh ( + )İhtiyacı

Karamürsel'de Acil Kan 0 rh ( + )İhtiyacı kan vermek isteyen vatandaşların acil olarak Karamürsel Zabıta Müdürlüğüne gitmeleri rica olunur.

Karamursel Zabıtaları Ramazan Denetiminde

FIRINLAR DENETLENDİ Zabıta ekipleri, ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınları denetleyerek hijyen konusunda uyarılarda bulundu. Ekipler imalathanenin temizliği, işletmelerin iş yeri ruhsatı, sağlık muayene cüzdanları, fiyat tarifelerini inceledi. Karamürsel’de yıl boyunca gıda denetimlerini aralıksız sürdüren ve vatandaşların sağlıklı temiz gıdaya ulaşması için çalışan Karamürsel Belediyesi Zabıta Ekipleri, eksiği olan işletmeleri uyarı yaparak ihtarda bulundu